Convident ondernemer Rick Dreise genomineerd voor de halve finale van De Jonge Ondernemingsprijs 2019.

Op naar de finale!

Op vrijdag 26 april heeft Convident te horen gekregen dat collega Rick Dreise is genomineerd voor de halve finale van De Jonge Ondernemingsprijs 2019. De JOP biedt een podium voor jonge en succesvolle ondernemers. “Ontzettend gaaf nieuws en erkenning voor onze hele organisatie”, aldus Rick.

De Jonge Ondernemingsprijs

De Jonge Ondernemingsprijs stimuleert en staat voor ondernemerschap, in het bijzonder jong ondernemerschap. Rick van Convident ontving het onderstaande bericht gevolgd door de bijbehorende video:

Je bent door de jury genomineerd als halve finalist voor de Jonge Ondernemingsprijs 2019. Gefeliciteerd met deze nominatie *confetti* “, aldus de vakjury van de Jonge Ondernemingsprijs.

Iets om trots op te zijn

Onverwacht en blij verrast kreeg Rick Dreise het nieuws afgelopen vrijdag te horen: “Dit is iets om met Convident trots op te zijn. We doen het samen. Deze nominatie voor de halve finale is een bevestiging dat we op de goede weg zijn, ontzettend mooi om erkenning te krijgen voor het werk wat we leveren”.

Waar staat de JOP voor?

Ondernemerschap is de katalysator van elke samenleving. En juist in deze tijd van totale disruptie zijn jonge ondernemers meer dan ooit van groot belang. Zij snappen wat er nodig is om de vereiste stap voorwaarts te zetten en vanuit hun creativiteit en innovatiekracht zijn zij in staat om blijvende verdienmodellen te realiseren die economische groei en werkgelegenheid met zich meebrengen.

Een inspirerend effect op heel Noord-Nederland

De organisatie van de Jonge Ondernemingsprijs er van overtuigd dat, door deze mensen en de organisaties die zij vertegenwoordigen een podium te bieden, dit een inspirerend effect heeft op heel Noord-Nederland.

Netwerk, kundige jury en naamsbekendheid

De Jonge Ondernemingsprijs staat voor netwerk, kundige jury en naamsbekendheid. Je leert veel mensen kennen die op een goed moment van toegevoegde waarde kunnen zijn voor jouw onderneming. Daarnaast krijg je van een groep doorgewinterde professionals tips en trics die jou als ondernemer net dat extra zetje geven. Jouw onderneming wordt in schijnwerpers geplaatst. Deze exposure vergroot de naamsbekendheid, hetgeen dat zich direct vertaalt in meer resultaat.

Wat gaat er nu gebeuren? 

Het viel niet mee voor de jury om 8 halve finalisten te kiezen uit de vele fantastische aanmeldingen die ze hebben ontvangen. Na een kritische beoordeling en veel discussie zijn ze eruit. Convident is er één van! 

De volgende stap is een video pitch! Op 9 en 10 mei komt een filmteam langs om een bedrijfsvideopitch op te nemen. Het filmteam gaat in 2 dagen langs 8 halve finalisten in 3 provincies. Daarna volgen er nog een aantal stappen, om uiteindelijk tot 3 finalisten over te gaan. De jury beslist wie de 3 finalisten zijn en doorgaan naar de grote finale op donderdag 10 oktober 2019.

Convident kijkt vol trots (en gezonde wedstrijdspanning) uit naar het vervolg!