Convident mist finale Jonge Ondernemingsprijs, trots overheerst!

Roos Dekker
Junior communicatie specialist

Trots overheerst

Ondanks dat Convident de finale mist, zijn we trots op het behaalde resultaat. Rick Dreise: “Ik heb genoten van het hele traject met de Jonge Ondernemingsprijs. De variantie in het programma, de gestructureerde organisatie (regie, bestuur en jury) en een goed stel ondernemers maken het meer dan geslaagd”.

Uiteraard waren we graag naar de finale ronde gegaan, maar trots overheerst absoluut.

Rick vervolgd: “Door de nominatie van Convident, kijk je bewust weer met een kritische blik naar je hele organisatie. Uiteraard waren we graag naar de finale ronde gegaan, maar trots overheerst absoluut. Ik vond het prachtig hoe de Jonge Ondernemingsprijs de afgelopen periode heeft geleefd in het Convident team, bij onze klanten, samenwerkingspartners of bij familie en vrienden. Namens collega ondernemer Rutger van de Griendt en het team willen we iedereen daarvoor bedanken”.

Pittige keuze voor de jury

Met de 8 halve finalisten CC Diagnostics (Nutte van Belzen), SoundImports (Koen Pronk), Storage Share (Julian Doorten), Marketing Crew (Jessica Kuiken), Energie Inspectie Friesland (Martijn van der Harst), Convident (Rick Dreise), Grutte Pier Brouwerij (Frans Filius) en Qlic Internet Solutions (Marijn Poelman) stond de jury dan ook voor een pittige keuze.

De jury heeft na een lange discussie een weloverwogen keuze gemaakt en bepaald dat Jessica Kuiken van Marketing Crew uit Franeker, Nutte van Belzen van CC Diagnostics uit Groningen en Frans Filius van Grutte Pier Brouwerij uit Leeuwarden de drie jonge ondernemers zijn die naar de grote finale gaan.

Tot de finale, die op 3 oktober 2019 plaats zal vinden, zal de jury de drie finalisten bezoeken en zal er een bedrijfsscan plaatsvinden die door een onafhankelijke groep professionals uitgevoerd zal worden. Convident wenst de finalisten veel succes toe! 

Hieronder enkele sfeerbeelden van de bustour dag, waarin Rick Dreise namens Convident actief was met diverse workshops, activiteiten en de shark tank presentatie voor de jury:

 

Foto’s: Maaike Andrews / Jonge Ondernemingsprijs.

© 2014 - 2019 Copyright - Convident. Convident B.V. wordt beoordeeld met een 4.8 / 5 op basis van 46 beoordelingen. Privacyverklaring Ons werkgebied Algemene voorwaarden