Convident meldt zich aan voor RTL Z-programma ‘De Groei Challenge’

Convident ondernemers Rick Dreise en Rutger van de Griendt hebben zich aangemeld voor RTL Z-programma ‘De Groei Challenge’. Bij het televisie programma zullen goedlopende bedrijven die klaar zijn voor een volgende stap zichzelf introduceren. Convident heeft een concrete groeiambitie en zal, indien we worden geselecteerd als deelnemer, daarbij gecoacht worden door vooraanstaande én ervaren ondernemers. Dit nieuwe programma is dit najaar te zien bij RTL Z en komt tot stand in samenwerking met de Kamer van Koophandel.

RTL Z-programma ‘De Groei Challenge’

rtlz

In ‘De Groei Challenge’ zoekt presentator Rens de Jong, samen met een jury van doorgewinterde entrepreneurs, de ultieme scale-up. Negen bedrijven krijgen de kans hun groeiplannen te pitchen aan de jury. Slechts drie ondernemers gaan door naar de volgende ronde. Die bestaat uit diverse challenges. Elke aflevering kent een nieuwe uitdaging. De ondernemers moeten gedurende twee maanden keihard aan de slag om de gestelde targets te realiseren. Ze kunnen voor advies terugvallen op één van de juryleden, die als hun vaste coach is aangesteld. Maar uiteindelijk maakt diezelfde jury wel een keuze: de ondernemer die de meeste ontwikkeling heeft doorgemaakt, wint uiteindelijk ‘De Groei Challenge’.

Succesvolle ondernemers met lef én groeiambitie

“Een schitterende uitdaging om onze organisatie naar een (nog) hoger plan te tillen”, aldus Rick Dreise. Niet alleen een nieuwe titel waarin het ondernemerschap gevierd en ontleed wordt, maar tegelijk ook een programma dat alles in zich heeft maakt het zo bijzonder. Spanning, strijd, krachtmetingen met de soms harde realiteit, emoties van de ware entrepreneurs en nog zoveel meer elementen die ondernemen zo boeiend maken. Het nieuwe RTL Z-programma laat het publiek meeleven met de uitdagingen die ondernemers tegenkomen.

Rick: “Mijn ambitie is om Convident BV stabiliteit en continuïteit voor de toekomst te geven en daardoor zelf meer ruimte te hebben om te ondernemen. Door kracht en energie uit het ondernemerschap te halen denk ik nieuwe stappen te kunnen maken en te groeien. Op de huidige manier komt stabiliteit in zicht, maar dat is voor mij niet voldoende. Ik wil Convident naar een hoger plan tillen en als ondernemer doorgroeien”.

Convident hoopt door de selectierondes te komen en wie weet vind je ons binnenkort terug bij de ‘De Groei Challenge’!