Convident kanshebber op de jonge ondernemingsprijs 2019

Het zal je vast niet zijn ontgaan, Convident uit Groningen is halve finalist en kanshebber op het winnen van de Jonge Ondernemingsprijs 2019. En daar zijn we beretrots op! We zetten alles even voor je op een rij met ’the road to the JOP final’.

JOP

De Jonge Ondernemingsprijs is een initiatief voor bedrijven uit Noord-Nederland. Met deze prijs wil de JOP veelbelovende ondernemingen stimuleren. Ook dit jaar hebben weer veel bedrijven zich aangemeld om kans te maken op deze felbegeerde prijs. Door middel van een jury wordt er een eerste selectie gemaakt. Deze jury bestaat uit succesvolle ondernemers, deskundigen uit de advieswereld en academici.

Filmpitch Convident

Convident is één van de acht bedrijven die zich halve finalist mag noemen van de Ondernemingsprijs Groningen, Friesland en Drenthe. Na het indienen van verschillende documentatie over Convident, onze groeiambities, de cijfers en doelstellingen, zijn we onder de vele inzendingen genomineerd! Mede eigenaar Rick Dreise van Convident neemt het voortouw en treed op de voorgrond als het gaat om de Convident (film)pitches. 

Van iedere halve finalist is een videopitch gemaakt. In deze pitch laten we zien hoe ons bedrijf er uit ziet en wat het zo bijzonder maakt. Medewerkers, klanten en partners kennen ons als geen ander. Onze bedrijfspresentatie zal voor hun geen verrassing zijn. Echter groeit de naamsbekendheid van Convident en maken we ook van deze gelegenheid gebruik om ons te introduceren met mensen die ons nog niet zo goed kennen.

Op donderdag 9 mei zijn ze bij Convident langs geweest. Het professionele team van FreshTV heeft een treffende pitchvideo van Convident gemaakt.

Bekijk hieronder de video:

Bustour halve finalisten 

Is het aanleveren van documentatie en de videopitch de enige stap om de JOP te winnen? Nee, zeker niet. Naast deze video gaan alle ondernemers die bij de laatste acht zitten op bustour! Dit is een dag die in het teken staat van ondernemerschap. Er wordt gekeken naar de kwaliteiten van de deelnemers en aan het eind van de dag worden ze onderworpen aan een kritisch vragenvuur van de jury. Rick Dreise zal Convident ook hierbij, op donderdag 6 juni, vertegenwoordigen.

De bekendmaking van de drie finalisten vindt plaats op maandag 17 juni 2019. De uiteindelijke winnaar onder de 3 finalisten wordt bekend gemaakt op donderdag 10 oktober 2019.

Wij zijn trots om genomineerd te zijn en hopen nog ver te komen. Natuurlijk wensen wij ook alle andere halve finalisten heel veel succes:

  • CC Diagnostics – Nutte van Belzen
  • SoundImports – Koen Pronk 
  • Storage Share – Julian Doorten
  • Marketing Crew – Jessica Kuiken
  • Energie Inspectie Friesland – Martijn van der Harst
  • Convident – Rick Dreise
  • Grutte Pier Brouwerij – Frans Filius
  • Qlic Internet Solutions – Marijn Poelman