Convident is trots om Het Ronald McDonald Huis Groningen te mogen steunen

Afgelopen dinsdagochtend, 14 november 2017, hebben we met Convident onze eerste Business Breakfast Club meeting mogen bijwonen. De Business Breakfast Club is een initiatief van het Ronald McDonald Huis Groningen. Convident gaat een nieuw platform voor de businessclub ontwikkelen en draagt daarnaast graag haar maatschappelijke steentje bij aan om nog meer initiatieven te ontplooien. Er worden tienmaal per jaar ontbijtbijeenkomsten vanuit de Club georganiseerd. “Wat een mooi initiatief”, aldus Dennis Corman van Convident.

Rick Dreise van Convident (midden-rechts) bij het Business Breakfast Club bezoek.

Dennis ging samen met Rick Dreise (algemene zaken) naar de ontbijt/netwerk sessie toe. Dit keer werd de Business Breakfast Club georganiseerd door Kartracing & Bowlen, te Kardinge in Groningen.

Met een uitzicht op de kart- en bowlingbaan hebben Dennis en Rick kunnen genieten van een royaal verzorgd ontbijt. Het was een vermakelijk netwerk moment, gecombineerd met een treffende rondleiding op locatie.

Het Ronald McDonald Huis Groningen


Het Ronald McDonald Huis Groningen vangt de familieleden van kinderen op die opgenomen zijn in het Beatrix Kinderziekenhuis van het UMCG. Hierdoor wordt het mogelijk gemaakt dat kinderen in deze zware periode hun familie dichtbij hebben. Momenteel heeft het huis 24 kamers, maar de ambitie is om uit te breiden naar 28 kamers. Om dit doel te verwezenlijken is de Business Breakfast Club ontstaan. “Ik heb al een tijd plezierig contact met manager Jolanda Kamphuis van het Ronald McDonald Huis Groningen en ken de doelstelling”, aldus Rick Dreise. “Ik heb voorgesteld dat Convident klaar staat om op verschillende manieren te ondersteunen. Dat begint met onze dienstverlening, waarmee we online nog volop kansen zien om de netwerkclub verder te helpen. Daarnaast willen we de samenwerking graag breder trekken en ook het waardevolle verhaal achter het fonds bij onze mooie klantenclub kenbaar maken. Hoe meer leden, hoe beter!”.

Business Breakfast Club

Het leuke van dit maandelijkse evenement is dat sponsoren c.q. leden op hun eigen terrein dit ontbijt kunnen organiseren, zoals het dit keer bij het Kartracing & Bowlen Groningen georganiseerd was. Deze ontbijtbijeenkomst is dan ook zeker in trek. Tot en met oktober 2018 is dit reeds volgeboekt. Maar dat betekent niet dat er geen nieuwe leden kunnen toetreden, integendeel. De doelstelling is om het aantal in het huidige seizoen te verdubbelen!

Het belangrijkste doel van dit ontbijt is de ondersteuning van het Ronald McDonald Huis Groningen. Tegelijkertijd is dit fonds voor de sponsoren een mooi moment om onder het genot van een ontbijt met elkaar te netwerken.

Hoe Convident bijdraagt aan het fonds

Zoals eerder genoemd zal Convident het Ronald McDonald Huis Groningen steunen door voor de Business Breakfast Club Groningen een nieuw platform te ontwikkelen. Hier zijn we momenteel samen met de stuurgroep van de Business Breakfast Club Groningen druk mee bezig.

Door onze online dienstverlening zal de Business Breakfast Club nog meer in trek kunnen vallen bij huidige en toekomstige leden. “Maar in de toekomst hebben we vanuit Convident nog veel meer passende initiatieven in gedachten”, aldus Rick. Convident is trots op deze kans en ziet een fijne samenwerking tegemoet. Het nieuwe platform zal elke lid een unieke plek geven waar de organisaties een gezicht krijgen.