Convident in de race voor FD Gazellen Awards

Convident Digital Agency staat op de nominatielijst voor de FD Gazellen Awards 2020. Ieder jaar organiseert Het Financieele Dagblad de FD Gazellen: dé awards voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Ondernemer Rick Dreise en co-founder van Convident kijkt uit naar de prestigieuze awards. “Dit is één van de meest prestigieuze ondernemersprijzen van Nederland. Daarin kwalificeren uitsluitend de bedrijven die bovengemiddeld groeien: niet alleen in omzet, maar óók in personeel en winst. Dit jaar is een bijzonder jaar vanwege de coronacrisis. En dat vraagt juist nu om inspirerende ondernemersverhalen. We gaan ervoor”.

Rick en Rutger

Deelname bevestiging van bedrijfsgroei

Na de Jonge Ondernemingsprijs, Klantvriendelijkste Organisatie Noord Nederland volgt nu de FD Gazellen Awards. Convident geeft hiermee een passend vervolg aan de deelname voor awards en prijzen. Rick Dreise vervolgd: “Het is bevestiging van onze bedrijfsgroei en een mooie graadmeter om te zien dat we goed op weg zijn. Bij Convident draait het niet alleen om tevreden klanten en succesvolle cases. We verbinden, leiden mensen op, hebben aandacht voor elkaar, zijn betrokken bij maatschappelijke initiatieven en investeren in duurzaamheidsprojecten. Wat ons betreft is dit het bewijs dat er volop kansen liggen om te benutten en dat visie, focus en hard werken beloond wordt”.

Rick Dreise

Groningen domineert op Gazellen Awards in Noord-Nederland

Convident is zeker niet de eerste organisatie die zich vanuit hartje Groningen volop profileert en zich heeft aangemeld voor de Gazellen Awards. De stad Groningen blijft een goede voedingsbodem voor snelgroeiende bedrijven. Bijna de helft van de FD Gazellen uit de provincies Groningen, Friesland en Drenthe is in de Groningse hoofdstad gevestigd, zo bleek tijdens de tweede regio-uitreiking van de FD Gazellen 2019. Rick Dreise daarover: “We zijn trots op onze locatie in hartje Groningen. De uitstraling van ons kantoorpand past nog steeds heel goed bij het Convident van vandaag. De awards gaan uiteraard verder dan alleen een goede vestigingsplaats. Mooi dat onze persoonlijke aanpak, tevreden relaties opbouwen en investeren in ons team zijn vruchten afwerpt”.

Meer over ons  Neem contact op

overleg

 

Omzet, personeel en winst

Voor de inschrijving voor de Gazellen Awards kwalificeren uitsluitend de bedrijven die bovengemiddeld groeien. De criteria’s liggen op het gebied van omzet, maar óók in personeel en winst. Het onderzoek wat vanuit de FD Gazellen gaat plaatsvinden wordt begin oktober afgerond. In november zullen de uitreikingen en de regionale bijeenkomsten plaats vinden. We houden onze klanten, medewerkers, relaties en andere geïnteresseerden op de hoogte via onze website en social media kanalen. Stay tuned!

 


Rick
Co-founder