Convident groeit en breidt uit met kantoorruimtes!

Convident groeit. En daar zijn we met zijn allen trots op! Sinds 2015 heeft de organisatie een aantal mooie ontwikkelingen doorgemaakt. De uitbreiding van onze online web- en appdiensten, het vergroten van onze personele capaciteit en een groeiend aantal klanten. Nu is het tijd voor de volgende stap. Per 1 mei bereiden we op onze huidige locatie het aantal kantoorruimtes uit.

Om in de nabije toekomst nog meer continuïteit en stabiliteit binnen onze organisatie te creëren, voldoen de huidige kantoorruimtes aan de Kraneweg niet meer. Gelukkig is er nog beschikbare ruimte in ons prachtige herenpand in Groningen.

Groei en toekomstperspectief

Bij Convident hebben wij steeds meer vaste klanten waarmee we de samenwerking willen intensiveren. Om al onze klanten optimaal van dienst te kunnen zijn is, uitbreiding van onze capaciteit op locatie nodig. Hiermee kunnen we onze (vaste) klanten nog beter van dienst zijn. Naast de gewenste uitbreiding van onze fysieke ruimtes, kunnen we daarnaast ook extra de slagkracht binnen ons team bewerkstelligen. Kennis, expertise en vak specialisme komen daarin nog meer centraal te staan.

Impressie

Bekijk hier meerdere impressies van ons nieuwe kantoor:

Online totaalpakket

Convident heeft verschillende specialisme onder één dak, dat is prettig voor onze klanten en voorkomt onduidelijkheden en eventuele extra kosten. Wil jij weten wat onze specialisten voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

Onze producten

 • Website
  Op een persoonlijke manier bouwen wij een gebruiksvriendelijke en effectieve website die aansluit op jouw bedrijfsidentiteit en profilering.
 • Webshop
  Wil jij een unieke shopervaring voor jouw bezoekers creëren? Convident bouwt jouw resultaatgerichte webshop vanuit een krachtig Content Management System. Onze klanten kunnen daarom altijd gebruiksvriendelijk met hun eigen webshop werken!
 • App
  Wil jij een app laten vormgeven en realiseren? Convident is hiervoor jouw partner. We ontwikkelen diverse apps met verschillende doeleinden.

Onze diensten

 • SEO
  Kan jouw website of webshop meer bezoekers gebruiken of wil je hoger staan in de ranking van zoekmachines? Met zoekmachine optimalisatie (SEO) van Convident zal je meer relevante bezoekers trekken.
 • SEA
  Wil je meer traffic door clicks op jouw advertentie? Start een zoekmachine advertentie (SEA) campagne bij Convident. SEA richt zich op de beantwoording van de zoekvraag door middel van advertenties in Google & Bing.
 • Onderhoud
  Geen zorgen meer over online veiligheid en stabiliteit van je platform? Convident zorgt er voor dat jouw site, shop of app optimaal bezocht kan worden. Door onze support afdeling en krachtige servers blijft jouw platform het hele jaar door optimaal functioneren.
 • Hosting
  Wij bieden je de mogelijkheid om bij ons een hostingpakket af te nemen. Zo hoef je niet uit te zoeken waar je jouw website wilt laten hosten, maar maken wij het jou gemakkelijk. Nadat wij je platform hebben opgeleverd gaat onze krachtige server een belangrijke rol spelen voor jouw online traffic en bestanden.

Kom een kijkje nemen

Zoals gezegd zullen we vanaf 1 mei van een extra ruimte gebruikmaken. Hiermee zijn wij niet alleen te vinden op de bovenste verdieping, maar op de begaande grond hebben wij nu ook ons eigen kantoor. Wil jij een kijkje nemen op ons nieuwe kantoor? Plan hier een afspraak. Je bent uiteraard van harte welkom!