Convident en de JOP: Verrassende workshops, bustour en jury pitches

Roos Dekker
Junior communicatie specialist

Shark tank, jury pitch

De kanidaten eindigen de dag waar we ook begonnen, namelijk in Leeuwarden. Na een heerlijk diner in hartje Leeuwarden, gingen we op naar onze eindbestemming: De Rabobank Leeuwarden.

Aan het eind van de dag vond er een vragenvuur plaats, beter bekend als de SharkTank. Let’s go! De kandidaten kunnen hun borst natmaken! 

Door de vakjury werden kritische vragen gesteld over o.a. de financiën, personele zaken, dienstenaanbod, organisatie- en verdienmodel, groei, visie en toekomst perspectief.  

Rick Dreise: “Ik heb een ontzettend leuke en leerzame dag gehad. De variantie in het programma en de leuke club ondernemers maakten deze dag op voorhand al geslaagd. Het spannende moment waar je de hele dag naartoe leeft is de SharkTank. In 1 minuut diende ik Convident te pitchen en in de resterende 14 minuten stond het vragenvuur van jury op me te wachten. De jury bestaat dit jaar uit Jelmer Spijksma van Or-Quest, Jeanine Grevink van Go2 Payroll, Jan-Harmen Akkerman van TanQyou en Aziz Al-Harazi van Payt. Overigens op een unieke locatie, op het bovenste dek van het Rabobank kantoorgebouw in Leeuwarden. Schitterend. Ik heb genoten en hoop dat we kanshebber zijn voor de finale ronde. We kijken uit naar de uitslag op 17 juni”.

© 2014 - 2019 Copyright - Convident. Convident B.V. wordt beoordeeld met een 4.8 / 5 op basis van 46 beoordelingen. Privacyverklaring Ons werkgebied Algemene voorwaarden