Convident doneert aan Ronald McDonald Huis

Rick
Co-founder

Bij Convident houden we van support leveren aan maatschappelijke projecten. De Convident foundation is hier een prachtig voorbeeld van. Eén van onze maatschappelijke projecten is het steunen van het kinderfonds het Ronald McDonald Huis Groningen. We steunen Het Huis door een deel van onze winst te doneren, de online diensten te verzorgen en ons netwerk mee te krijgen om zoveel mogelijk te doneren! We werken al vijf jaar met De Business Breakfast Club Groningen samen, een groeiende netwerkclub waar ondernemers elkaar maandelijks ontmoeten. Zij organiseren ongeveer 10 keer per jaar een ontbijt waar de sponsors de kans krijgen om met elkaar te netwerken. Deze ontbijt edities wordt altijd bij één van de leden op locatie georganiseerd. Het doel van de bijeenkomsten is en blijft het ondersteunen van het Ronald McDonald Huis te Groningen.

5 jaar gratis webhosting en onderhoud voor Ronald McDonald Huis Groningen

Het Ronald McDonald Huis

Het Ronald McDonald Huis in Groningen is een kinderfonds. Zij bieden een slaapplaats aan voor  ouders, broers en zussen van zieke kindjes, die in het Beatrix Kinderziekenhuis van UMCG zijn opgenomen. Hierdoor wordt het mogelijk gemaakt dat kinderen in deze zware periode hun familie dichtbij hebben. Zij komen er tot rust en vinden steun bij andere ouders en de vrijwilligers. In het Ronald McDonald Huis zijn meerdere kamers waarin de ouders / familie kunnen logeren. Op die manier zijn ze dicht bij hun zieke kind.

Het Huis moet rekenen op de steun van donateurs, vrijwilligers en sponsors zoals Convident. Om deze te vinden, organiseren ze 10 keer per jaar een ontbijtbijeenkomst. Dit wordt voornamelijk gerealiseerd door leden van de Business Breakfast Club, een netwerkclub waarbij leden een ontbijt binnen hun eigen bedrijf of organisatie organiseren. Tijdens zo’n ontbijt krijgen de sponsors de kans om te netwerken, maar het belangrijkste is natuurlijk het steunen van het Ronald McDonald Huis. Wil je zelf ook een bijdrage leveren aan dit mooie doel, alle donaties worden gewaardeerd!

Convident trouwe supporter

Al 5 jaar lang is Convident een sponsor van het Ronald McDonald Huis. Een sponsor zijn, betekent voor Convident dat we een deel van onze winst doneren, anderen aanmoedigen om donaties te maken en dat we het goede doel ook digitaal gaan bijstaan. Dit digitaal bijstaan deden we door de Business Breakfast Club te voorzien van een website. Daarnaast verzorgen we ook de doorontwikkelingen, webhosting en het support van deze gepersonaliseerde website, die je hier kan vinden.

Op 6 oktober 2021 ging Convident bij hen langs om onze steun te benadrukken voor het kinderfonds. Dit deden we aan de hand van een donatie van welgeteld 3375 euro in de vorm van 5 jaar gratis webhosting en onderhoud van hun website. Verder willen we nog eens herhalen dat het Ronald McDonald Huis uit Groningen alle donaties goed kan gebruiken!

Manager van het huis Jolanda Kamphuis: “Dit is fantastisch en ontzettend waardevol. Als manager van het Ronald McDonald Huis Groningen kom ik dagelijks in aanraking met ouders van ernstig zieke kinderen.  Naast onze vrijwilligers zijn we sterk afhankelijk van het bedrijfsleven, waarbij alle hulp welkom is. Convident is naast haar bijdrage in de online activiteiten ook al jaren een trouw lid van de Business Breakfast Club. Ik kijk uit naar de toekomst van onze samenwerking en waardeer deze bijdrage enorm.”

Wil je meer weten over de maatschappelijke projecten waar Convident zich voor inzet? Ga dan naar onze ‘Maatschappelijke impact maken’ pagina!