Convident doneert aan Ronald McDonald Huis

Bij Convident houden we ons vaak met maatschappelijke projecten bezig. Daarom hebben we ook onze eigen Convident foundation opgericht. Eén van onze maatschappelijke projecten is het steunen van het kinderfonds het Ronald McDonald Huis, die gelegen is in Groningen. We steunen hen door een deel van onze winst te doneren en ook door online diensten voor hen te verrichten. We werken al vijf jaar met het kinderfonds samen en hopen op een aanhoudende samenwerking.

5 jaar gratis webhosting en onderhoud voor Ronald McDonald Huis Groningen

Het Ronald McDonald Huis

Het Ronald McDonald Huis in Groningen is zoals eerder vermeld een kinderfonds. Zij bieden een slaapplaats aan voor  ouders, broers en zussen van zieke kindjes, die in het Beatrix Kinderziekenhuis van UMCG zijn opgenomen. Voor deze dienst krijgen zij echter geen overheidssubsidie, waardoor ze rekenen op de steun van donateurs, vrijwilligers en sponsors zoals Convident. Om deze te vinden, organiseren ze 10 keer per jaar een ontbijtbijeenkomst. Dit wordt gedaan door hun netwerkclub, de Business Breakfast Club, samen met hun sponsors, die het ontbijt binnen hun eigen bedrijf of organisatie organiseren. Tijdens zo’n ontbijt krijgen de sponsors de kans om te netwerken, maar het belangrijkste is natuurlijk het steunen van het Ronald McDonald Huis. Zelf ook een bijdrage leveren aan dit mooie doel, alle donaties worden gewaardeerd!

Sponsor Convident

Al 5 jaar lang is Convident een sponsor van het Ronald McDonald Huis. Een sponsor zijn, betekent voor Convident dat we een deel van onze winst doneren, anderen aanmoedigen om donaties te maken en dat we het goede doel ook digitaal gaan bijstaan. Dit digitaal bijstaan deden we door de Business Breakfast Club te voorzien van een website. Daarnaast verzorgen we ook de doorontwikkelingen, webhosting en het support van deze gepersonaliseerde website, die je hier kan vinden.

Op 6 oktober 2021 ging Convident bij hen langs om onze steun te benadrukken voor het kinderfonds. Dit deden we aan de hand van een donatie van welgeteld 3375 euro in de vorm van 5 jaar gratis webhosting en onderhoud van hun website. Verder willen we nog eens herhalen dat het Ronald McDonald Huis uit Groningen alle donaties goed kan gebruiken!

Wil je meer weten over de maatschappelijke projecten waar Convident zich in verdiept? Ga dan naar onze ‘Maatschappelijke impact maken’ pagina!

© 2014 - 2021 Copyright - Convident. Convident B.V. wordt beoordeeld met een 4.9 / 5 op basis van 227 beoordelingen. Partnerships Ons werkgebied Privacyverklaring Algemene voorwaarden