Convident bouwt battle platform voor All Your Talent

Van design naar realisatie

Convident heeft voor All Your Talent een battle platform gerealiseerd. Het idee om een platform voor talent te realiseren is in juli 2015 ontstaan. “Kandidaten kunnen hun talent laten zien en de bereidheid van gebruikers om filmpjes te uploaden op sites zoals Youtube, is een belangrijk speerpunt van het All Your Talent platform. Daarnaast vormen de verschillende successen van televisieprogramma’s de basis om van dit platform een succes te maken”, aldus eigenaar Martin Kwast.

Vader Martin en dochter Demi zochten in 2016 een gerenommeerde internetpartij voor het ontwikkelen van het platform. “Al snel kwamen we uit bij Convident in Groningen. Na het eerste gesprek met Rick Dreise (algemeen directeur) van Convident, klikte het eveneens dermate goed met operationeel directeur Rutger van de Griendt. Van die samenwerking hebben we, vanuit nul naar realisatie, geen seconde spijt”.

All Your Talent moet de site worden waar talent gezien en ontdekt wordt.

 

Veel meer dan design en techniek

Convident heeft zich volledig geschaard achter het business model en idee van All Your Talent. Rick Dreise: “Voor ons het is ontzettend belangrijk om gevoel bij de markt van onze klant te krijgen. Daarbij speelt ondernemerschap een essentiële rol in het neerzetten van een goed platform.

De awareness en de AYT community verkrijg je niet met een simpele flyer en een leuke Facebook post. Met een adviserende rol op gebied van online en offline marketing trekken we de samenwerking veel breder dan het eenmalig neerzetten van design en techniek. Prachtig om te zien dat Martin en Demi, na het opleveren van fase 1, nu alweer volle kracht vooruit denken en bezig zijn met fase 2 enzovoort. Ook dat was één van de belangrijke peilers om mee te werken aan een dergelijk groot project: Samen vooruitstrevend zijn om het platform nog verder uit te rollen”.

 

Waarom All Your Talent een succes wordt?

Goed gereedschap is het halve werk. Met ons platform zetten wij een goed product in de markt. Tevens willen mensen graag laten zien waar ze goed in zijn, competitief zijn ingesteld en de bereidheid om social media hiervoor te gebruiken, zullen deze succesfactoren bijdragen om  All Your Talent te laten groeien naar een gerenommeerd platform.

Martin verteld verder: “Uitgangspunt van ons platform is om een website te lanceren met een hoge fun factor en met als doel een podium te bieden voor iedereen die over een talent beschikt. De jury is de crowd wereldwijd. Maar dat is niet genoeg. Wij willen meer. All Your Talent moet het platform worden waar talent gezien en ontdekt wordt. All Your Talent wil de makelaar zijn tussen talent en de professional. Het platform is bedacht voor de crowd en wordt gemaakt door de crowd. Zij bepalen welk talent het beste is”.

Wij wensen een ieder veel battle plezier!

 

Bekijk hier het platform: www.allyourtalent.com

All Your Talent Facebook: www.facebook.com/Allyourtalent