Convident blikt terug: Een greep uit de tofste projecten van 2020.

Convident kijkt net als vele andere bedrijven terug op een bewogen 2020. Toch hebben wij in dit jaar mooie projecten mogen realiseren en samen mogen werken met inspirerende organisaties en bedrijven. In deze blog blikken we terug en nemen we een greep uit de tofste projecten die Convident in 2020 heeft mogen uitvoeren.

Kunststofvloeren

2020 begon goed. Toen dit nog mogelijk was, ging Convident ondernemer Rick Dreise samen met 10 andere ondernemers op Business Retreat in het Finse Lapland. Tijdens het sparren over business ideeën kwam al snel de website van Kunststofvloeren ter sprake. Waar Marketing Crew de content optimalisatie in handen zou nemen, zal Convident het technische aspect verzorgen.  Dit resulteerde in een mooie website met een duidelijke scheiding tussen twee markten die Kunststofvloeren bedient: zakelijk en particulier.

dopper businesstrip

Ficant

Bij Convident vinden we het een groot voordeel om duurzame samenwerkingen aan te gaan. Zo ook met Ficant: Een strategisch ontwerpbureau dat betekenis wil geven aan merkbeleving aan de hand van o.a. merkidentiteit en grafisch ontwerp. Voor hen zijn wij aan de slag gegaan met een verbeterde website wat als online content platform is gaan dienen. Op dit platform vormen zij merkbeleving door verhalen te vertellen. Ook het ondernemersverhaal van Convident ondernemers Rutger van de Griendt en Rick Dreise werd op dit platform verteld in het verhaal “Spiegeltje, spiegeltje aan de wand”.

ondernemers convident

Haaer

In 2019 begon Convident al met de ontwikkeling van onze eigen maatwerkapplicatie Haaer. Aan de start van deze ontwikkelingen zagen we dat veel MKB’ers hun verlof- en verzuimregistratie niet op orde hadden. Daarnaast deden zij deze administratie vooral via Excel sheets en losse notities. Convident zag het digitaliseren hiervan in een eenvoudig te gebruiken applicatie als een gat in de markt. Na hard gewerkt te hebben aan de Haaer applicatie ging deze in 2020 dan ook live: een moment waar Convident met trots op terug kijkt. Momenteel is desktopversie van applicatie te gebruiken en melden de eerste betalende klanten zich aan. Ondertussen zijn we druk bezig met het doorontwikkelingen en verwachten we in 2021 de mobiele applicatie te kunnen lanceren.

haaer

HB personeel

HB personeel is een jong uitzendbureau dat in 2019 opgericht werd. Voor hen mocht Convident in 2020 een nieuwe website creëren waarbij professionaliteit en functionaliteiten op maat voorop stonden. Tijdens deze samenwerking kwamen we er al snel achter dat we er veel gemeenschappelijke normen en waarden op na hielden. Een persoonlijke benadering staat dan ook bij beide partijen voorop. Dit kwam ook naar voren tijdens een feedback gesprek na de oplevering van de website: “Er wordt gekeken naar wie je bent en wat je wil uitstralen. Hier wordt ook in het design rekening mee gehouden”. Dat is dan ook precies wat Convident uit wil stralen.

ondernemers HB personeel

Projecten die we in 2021 verwachten

Natuurlijk heeft Convident we ook nog projecten lopen die we meenemen naar 2021. Zo kijken we uit naar de oplevering van de nieuwe websites voor ondernemingen De Haan SE en FEKO. Daarnaast zijn onze developers druk bezig met een nieuwe website voor De Vries XL. Een bedrijf waarmee Convident al meerdere jaren een duurzame samenwerking heeft lopen. Deze samenwerking is erg breed: van wireframe en webdesign tot en met webshop realisatie(s) en online promotie. Hier hoort natuurlijk ook een responsive website bij die helemaal van deze tijd is. Aan deze vernieuwde website wordt momenteel door Convident gewerkt.

De Vries XL

In 2021 gaan we uiteraard gewoon door met het opleveren van toffe online producten en diensten. Misschien wel voor jou? Neem snel contact op en dan kijken we naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf of organisatie.


Rick
Co-founder