Convident bij Bossers & Cnossen: Narrowcasting, communicatie op het hoogste niveau

Communiceren via schermen

Doelgericht communiceren via schermen. Interne en externe communicatie is een hot topic. Met als doel heldere informatievoorziening te faciliteren die de onderlinge betrokkenheid verhoogt, informeren makkelijker maakt en meer bereik heeft onder bezoekers en medewerkers.

Convident ging op dinsdag 11 juni op bezoek bij Bossers & Cnossen, waar een interessante meeting plaats vond over dit onderwerp.

Lunch & Learn

Hoe zorg je voor betrokkenheid en heldere informatie deling voor jouw doelgroep? En hoe weet de lezer in de huidige overvloed van informatie wat relevant voor hem of haar is?

B&C heeft ons meegenomen in de wereld van narrowcasting, een kijkje gegeven in hun keuken door inzicht in de applicatie en heeft ons geïnspireerd met de allerlaatste trends en use-cases. En dat in combinatie met een heerlijk biologische lunch. Rutger van de Griendt en Rick Dreise waren namens Convident aanwezig. We bedanken Hero Visser en Marjolein de Vries voor deze uitstekend verzorgde meeting aan de Wasaweg 3 in Groningen. Het vaste programma van B&C is als volgt: 

  • Inloop met koffie & thee
  • De wereld van narrowcasting
  • Inzicht in onze applicatie
  • Lunch & vragen: Get inspired!
  • Afsluiting

Ook bijwonen? Check dan hier de website van B&C.