Commerciële en (online) Marketing stageplekken!

Stage bij Convident, dat staat voor zeker.

Onze bedrijfsnaam Convident is afkomstig van het Engelse Confident (vertrouwen). Een stage bij Convident, dat staat voor zeker. Wil je vakkennis op doen en een bijdrage leveren, samen met onze accountmanager Lisa en online marketeer Rowan? Voor de nieuwe stageperiode september 2018 – februari 2019 biedt Convident meerdere Commerciële en (online) Marketing stageplekken. Bekijk de vacatures en solliciteer meteen bij Convident!

Vacature Accountmanager meewerk stage

Heb jij ambities om je verder te ontwikkelen in de sales? Solliciteer dan bij Convident en werk direct samen met accountmanager Lisa Busscher! Een stagiair accountmanager is samen met het team verantwoordelijk voor de sales van onze online dienstverlening. Onze diensten bestaan uit het ontwikkelen van websites, webshops, apps en aanvullende diensten waaronder hosting, onderhoud en vindbaarheid (SEO/SEA). Als stagiair accountmanager (functietitel junior accountmanager) behoor je als volwaardig team member binnen onze organisatie, tezamen met een enthousiaste en ambitieuze club vakmensen.

Sales, netwerken en relatiebeheer. Dat zijn belangrijke keywords voor deze sleutelpositie. Je hebt plezier in het samenwerken met ambitieuze vakmensen, krijgt een kick van het realiseren van sales en bent zeer proactief ingesteld.

 

> Bekijk accountmanager stage vacature

 

Werk jij straks samen met Lisa?

Rowan leert je alle kneepjes van het vak!

Vacature SEO / SEA / Marketing meewerk stage

Kom jij jouw kennis over zoekmachine optimalisatie en online branding bij Convident in de praktijk brengen? Samen met onze online marketeer Rowan van Wijk ben je mede verantwoordelijk voor het content marketing, landingspagina’s, linkbuilding en het opzetten van campagnes. Je bedenkt en lanceert samen met ons team continue aantrekkelijke SEO en SEA campagnes die je vervolgens zelf beheert. Je bent continue bezig met het verbeteren van de online vindbaarheid en de optimalisatie van websites en webshops voor onze klanten. Daarnaast weet je onze klanten op voortreffelijke wijze te promoten op social media (Facebook, Instagram etc.) en overige online media. Als online marketing stagiair behoor je als volwaardig team member binnen onze organisatie, tezamen met een enthousiaste en ambitieuze club vakmensen.

Je bent een teamspeler met een sterke affiniteit met content en online marketing. Naast samenwerken kan je prima zelfstandig een klus uitvoeren. Teksten schrijven vind je leuk, je weet van aanpakken en bezit een gezonde dosis doorzettingsvermogen!

 

> Bekijk online Marketing stage vacature

 

Wat betekent werken in ons team?

Je werkt in een jong team van marketing & sales professionals, vormgevers en programmeurs. Allen gepassioneerde vakmensen met ambitie om mee te groeien met onze organisatie. Wij bieden een plezierige werkplek in een prachtig herenpand nabij centrum Groningen, met een sterke balans tussen formeel en informeel werken. Pas jij in dit plaatje? Vervul dan een inspirerende rol in ons veelzijdige team.

Stuur je sollicitatiebrief en CV naar rick@convident.nl, t.a.v. Rick Dreise. 
Responsive Menu Pro Image Responsive Menu Clicked Image