Concepting

Het idee is er al, maar hoe zet je dit idee om naar een concept? Welke structuur is nodig om jouw boodschap goed over te brengen bij de doelgroep. Je wilt meer potentiële klanten bereiken of misschien wel nieuwe collega’s.

Convident-samenwerkingsparter-gesprek

“Het uitvoeren van een online strategie blijkt in de praktijk veel moeilijker te zijn dan een strategie bedenken en plannen”

Door op strategisch niveau mee te denken, bieden we veel meer online rendement.

Iedere dag nieuwe succesverhalen!

Bekijk onze projecten & referenties.

Bekijk onze projecten
concepting
Procare

Commitment van beide kanten

Bij de uitvoering van een online strategie is het overzicht net zo belangrijk als de aandacht voor details; de uitwerking van een goed concept is dé fundering van een succesvol project. Dat is dan ook de reden dat we veel van onszelf verwachten, maar ook veel vragen zullen stellen. Voor ons is dit namelijk de eerste stap om jouw organisatie, business en doel goed te begrijpen.

Gedurende dit proces nemen wij het volledige projectmanagement op ons en helpen we je graag door het traject heen. We zijn jouw partner om mee te kunnen sparren en we houden een adviserende rol aan. Ook kunnen we je een spiegel voor houden wanneer dat nodig is, met hierbij altijd jouw doel in ons achterhoofd. We willen sturen op onderbouwde keuzes waarbij ruimte is voor persoonlijke voorkeur.

Wil je teruggebeld worden?

Projecten waar we trots op zijn.

BCM Ouderenzorg

BCM Ouderenzorg
Intranet Webapplicatie Website

Kansrijk Beroep – gemeente Groningen

Kansrijk Beroep – gemeente Groningen
Webapplicatie Website

ARKY – AED Cabinets and Accessories

ARKY – AED Cabinets and Accessories
Online marketing Webshop
© 2014 - 2022 Copyright - Convident. Convident B.V. wordt beoordeeld met een 4.8 / 5 op basis van 227 beoordelingen. Partnerships Ons werkgebied Privacyverklaring Algemene voorwaarden