Brochure Convident 2025

Hij is er eindelijk! Wat enkele jaren geleden begon als een idee, is nu uitgegroeid tot een succesvolle onderneming: klanten écht vooruithelpen en laten excelleren op het web. Met veel trots presenteren we de Convident 2025 Guide.

Ons verhaal

In een jaar waarbij alles anders was, zijn we extra blij om je mee te nemen naar onze organisatie. We zijn vastberaden dat de toekomst van jouw website, webshop en online marketingcampagne bij Convident ligt. Maar voordat we naar de toekomst kijken nemen we even een stapje terug.

In 2015 hadden Rutger van de Griendt en Rick Dreise een droom om klanten écht vooruit te helpen en hen online te laten excelleren. Een grote dosis aan positieve energie en doorzettingsvermogen moest ervoor zorgen dat deze droom waarheid werd. Om jou een beeld te geven van onze reis, beginnen we deze brochure met een introductie over onze organisatie, waarin je kunt lezen wat wij als Convident doen en waar we voor staan. Onze kernwaarden en mensen lichten we toe. We maken onze missie en visie inzichtelijk en schetsen een tijdlijn vanaf de oprichting tot nu. Waar staan we in 2025?

Om hier een beeld bij te schetsen bespreken we de volgende zaken:

  • Over Convident;
  • Missie en Visie;
  • Diensten;
  • Klanten;
  • Partners;
  • Maatschappelijk

Brochure Convident 2025

Onze toekomst

We geloven in groei en dat doen we samen met blije klanten, partners en medewerkers. We benoemen organisaties waar we voor en mee samenwerken. Samenwerken is een belangrijke voorwaarde voor succes. Daarom investeert Convident in duurzame relaties, want samen sta je sterker! Convident gelooft in co-creatie en wil er dan ook alles aan doen om onze dromen hierin waar te maken.

We sluiten de guide vol trots af met informatie over onze maatschappelijke projecten en onze eigen Convident foundation. Convident is namelijk veel meer dan een digital agency! Onze maatschappelijke hoofdoelen bestaan uit kwaliteitsonderwijs en partnerships, omdat we geloven dat deze doelen grote maatschappelijke belangen met zich meebrengen. Bovendien hopen we altijd onze waardevolle relaties te betrekken bij onze maatschappelijke doelen.

Namens het Convident-team wensen wij je veel leesplezier!

Convident 2025 Guide

Rick
Co-founder