Zorgorganisaties

Toegankelijk, informatief en erg laagdrempelig. Als zorgorganisatie wil je jouw online bezoeker hetzelfde gevoel geven als in de offline wereld. Een flinke uitdaging, want je moet rekening houden met veranderende wetgeving, accessibility en privacy. Goede informatie bieden en gemakkelijk in contact treden is wat je wil maar ook in de juiste stijl.

 

Convident heeft als digital agency vele zorgorganisaties mogen ondersteunen bij hun online presentatie. Een branche die wij goed kennen, mede door onze eigen maatschappelijke doelen.

  • Ervaring met zorg communicatie;
  • Gebruiksvriendelijk;
  • Accessibility en privacy geborgd.

Focus op de mens

De zorgsector richt zich op de mens en deze benadering begint online. Toegankelijke websites met duidelijke communicatie waarbij jouw cliënt of patiënt centraal staat. Convident heeft vele websites ontwikkeld in het zorgdomein en daardoor weten we goed hoe deze doelgroep denkt.

img-50 img-fifty
img-50 img-fifty

Kennismaking

Ondanks onze uitgebreide ervaring is elke organisatie, elk doel en elke website weer anders. Wij starten daarom ook altijd met een uitgebreide kennismaking waarbij we gezamenlijk bespreken wat de juiste structuur is voor de website. Zo kan het bijvoorbeeld handig zijn om toptaken in te zetten of maken we een UX-design perfect passend bij jouw doelgroep.

Convident ontzorgt

Voor een zorgwebsite zijn toegankelijkheid, accessibility, snelheid en privacy van essentieel belang. Convident heeft op al deze gebieden de kennis in huis om tot een uitstekende website te komen. Daarnaast kunnen onze online marketeers helpen bij het presenteren van de website in zoekmachines of op social media.

img-50 img-fifty

Maatschappelijke initiatieven

Convident is meer dan een digital agency en zet zich in voor maatschappelijke initiatieven. We vinden dit zelfs zo belangrijk dat we het onderdeel gemaakt hebben van onze kernwaarden. Met de Convident foundation steunen we en ontwikkelen we voor maatschappelijke initiatieven. Elk jaar doneren wij een deel van onze winst en vragen we onze partners hierbij aan te sluiten.

Onze klanten

Wij werken onder andere samen met:

Projecten / Cases

Deze projecten hebben we in samenwerking met onze opdrachtgevers recent mogen ontwikkelen

BCM Ouderenzorg

BCM Ouderenzorg
Intranet Webapplicatie Website
BCM Ouderenzorg

UMCG – Centrum voor Tandheelkunde

UMCG – Centrum voor Tandheelkunde
Webapplicatie
UMCG – Centrum voor Tandheelkunde