Overheid en educatie

Toegankelijk, duidelijk en vriendelijk. Als overheidsorgaan is jouw online presentatie best een uitdaging. Je moet rekening houden met veranderende wetgeving rondom accessibility en privacy. Het doel is gevonden worden; informeren en aanzetten tot actie. Maar hoe doe je dit?

 

Bij Convident hebben we jarenlange ervaring met het ontwikkelen van websites voor overheidsorganisaties. Door onze kennis van vindbaarheid, design & toegankelijkheid en techniek zijn we de perfecte partner voor een succesvolle website.

  • Ervaren partner;
  • Gebruiksvriendelijke techniek;
  • Meer dan een website.

Focus op het doel, niet de techniek

Bij Convident kijken we verder dan alleen de realisatie van een website of webportaal. Een website heeft namelijk altijd een doel. Dit doel wordt niet enkel behaald door het ontwikkelen van de website maar verlangt een partner die jou begrijpt. Niet voor niks is een van onze kernwaarden Samenwerken door kennisoverdracht.

img-50 img-fifty
img-50 img-fifty

Meer dan een website

Als digital agency ondersteunen we niet alleen bij de realisatie van de website maar kijken we verder. Zo zorgen we voor een perfecte vindbaarheid of promotie van de website. Dit doen we door het opzetten van online marketing-campagnes. Ook hebben we uitgebreide kennis van het hoog scoren in Google. Deze kennis nemen we natuurlijk mee in de technische realisatie.

Convident ontzorgt

Voor de overheid is het essentieel dat de informatie toegankelijk aangeboden wordt. Bij Convident houden we rekening met de vereisten vanuit accessibility-oogpunt en zorgen we voor een gebruiksvriendelijke structuur. Ook zorgen we voor een juiste implementatie van AVG-vereisten en optimaliseren we de website op het gebied van snelheid.

img-50 img-fifty

Maatschappelijke initiatieven

Convident is meer dan een digital agency en zet zich in voor maatschappelijke initiatieven. We vinden dit zelfs zo belangrijk dat we het onderdeel gemaakt hebben van onze kernwaarden. Met de Convident foundation steunen we en ontwikkelen we voor maatschappelijke initiatieven. Elk jaar doneren wij een deel van onze winst en vragen we onze partners hierbij aan te sluiten.

Onze klanten

Wij werken onder andere samen met:

Projecten / Cases

Deze projecten hebben we in samenwerking met onze opdrachtgevers recent mogen ontwikkelen

Stadsbeweging

Stadsbeweging
Website
Stadsbeweging

UMCG – Centrum voor Tandheelkunde

UMCG – Centrum voor Tandheelkunde
Webapplicatie
UMCG – Centrum voor Tandheelkunde