E-commerce

In het drukke speelveld van online shoppen wil jij opvallen met een moderne webshop die volledig voldoet aan de wensen van huidige internet. Zoekmachine-optimalisatie is geen wens maar een vereiste. De juiste presentatie van brand, producten en natuurlijk volledig conversiegericht. Het doel is duidelijk maar hoe kom je daar?

 

Voor Convident is het werken aan E-Commerce-platformen dagelijkse kost. Al jaren ontwikkelen wij webshops in de meest populaire technieken WordPress en WooCommerce, en we kunnen ons dan ook met recht een specialist noemen. In zowel de technische kant als ook in de online marketing die nodig is voor het verkrijgen van online conversies.

  • 100% focus op online marketing;
  • WooCommerce specialisten;
  • Koppelingen & maatwerk mogelijk.

Conversie gericht

Een webshop begint bij het juiste design. Een perfecte vertaalslag van huisstijl, uitstraling en productpresentatie, zonder concessies te doen aan gebruiksvriendelijkheid en conversie-optimalisatie. Convident heeft door de jaren heen vele webshops-ontwerpen afgeleverd, technisch gerealiseerd en vermarkt. Deze combinatie van ontwerpen, bouwen en promoten heeft ervoor gezorgd dat wij uitstekend weten wat de do’s en don’ts zijn rondom webshops. Deze kennis zetten we graag in voor jouw nieuwe webshop of redesign.

img-50 img-fifty
img-50 img-fifty

WooCommerce specialisten

De juiste tools voor jouw doel. Convident heeft zich volledig gespecialiseerd in de WordPress- en WooCommerce-technieken. Platformen die ons goed liggen en waarin we vele ontwikkelingen gedaan hebben. Met koppelingen, calculatiemodules of uitgebreide bestelmodules maak je ons blij. Door onze uitgebreide ervaring met WooCommerce-techniek weten we alle wensen vakkundig te realiseren door nette code die zoekmachine- en snelheid geoptimaliseerd is.

Convident ontzorgt

Zoekmachine-optimalisatie start bij het ontwerp en eindigt nooit. Vanaf concepting tot development en code-optimalisatie houden wij volledig rekening met de laatste wensen op het gebied van zoekmachine-optimalisatie. Met deze perfecte basis nemen we de volgende stap. We kijken naar de ideale mix tussen zoekmachine-optimalisatie, adverteren en social media-campagnes. Alles om onze gezamenlijke doelen te halen.

Onze klanten

Wij werken onder andere samen met:

Projecten / Cases

Deze projecten hebben we in samenwerking met onze opdrachtgevers recent mogen ontwikkelen

Everwin Nederland

Everwin Nederland
Online marketing Webshop
Everwin Nederland

De Vries XL

De Vries XL
Online marketing Webapplicatie Webshop
De Vries XL