Dienstverlening

Vertrouwen wekken, vindbaar zijn en laagdrempelig zijn. Als dienstverlener wil je het jouw potentiële klant zo gemakkelijk mogelijk maken contact met je op te nemen. Hierbij is het essentieel om rekening te houden met de vereisten vanuit online marketing en de laatste webstandaarden. Dit zonder compromissen te sluiten op het gebied van design. Het doel is het genereren van nieuwe leads, aanzetten tot actie en contactmomenten. Dit met jouw website als middelpunt!

 

Verder kijken dan alleen een website, dat doen we bij Convident. Vanaf de start nemen we de kansen vanuit online marketing mee. We zijn dan ook niet een webbureau maar een full service digital agency met specialisten voor design, code en online marketing.

  • WordPress specialist;
  • Uitgebreide online marketing kennis;
  • Conversie gericht design;

Bereik potentiële klanten

Als dienstverlener is jouw website een van je meest belangrijke marketing kanalen. Bij Convident zijn we ons hier erg van bewust, wij zijn immers zelf ook een dienstverlener. We richten ons voornamelijk op B2B, maar we hebben ook uitgebreide ervaring in B2C marketing. We denken graag mee, komen met ideeën en zijn een sparringpartner voor alle online vraagstukken. Niet voor niets is één van onze kernwaarden Samenwerken door kennisoverdracht.

img-50 img-fifty
img-50 img-fifty

Realiseer online groei

Als digital agency kijken we verder dan enkel de realisatie van een nieuwe website. Vanaf het begin adviseren we in de mogelijkheden vanuit online marketing. Voor de dienstverlenende sector hebben we vele campagnes mogen opzetten voor onze klanten. Soms voor lokale bedrijven die willen groeien, maar ook voor organisaties die heel Nederland – of daarbuiten! – willen bedienen. Hoog scoren in Google, betaald adverteren of via social media-kanalen aan klanten komen? Gezamenlijk bepalen we waar het hoogste rendement te behalen valt.

Convident ontzorgt

Als dienstverlener wil je jezelf uit de juiste manier presenteren. Daarom starten we met een uitgebreide kennismaking waarin we onder andere bespreken wat jouw doelen zijn, je USP’s en doelgroepen. Wij ontwikkelen met behulp van deze informatie en onze kennis van webdesign een op maat gemaakte online presentatie. Perfect in lijn met jouw huisstijl; modern, gebruiksvriendelijk en natuurlijk conversiegericht.

WordPress specialist

Om tot succes te komen moet je de juiste tools gebruiken. Convident heeft jarenlange ervaring in het ontwikkelen van WordPress websites en indien nodig WooCommerce webshops. We kunnen ons dan ook met recht hierin een specialist noemen. Een koppeling met een extern systeem of ander technisch uitdagend vraagstuk is voor ons geen probleem.

img-50 img-fifty

Onze klanten

Wij werken onder andere samen met:

Projecten / Cases

Deze projecten hebben we in samenwerking met onze opdrachtgevers recent mogen ontwikkelen

ASBR

ASBR
Online marketing Website
ASBR

HB Personeel

HB Personeel
Online marketing Website
HB Personeel