Beoordelingen

Een greep uit onze beoordelingen.

De mensen achter Convident zijn klantgericht, denken met u mee en leveren maatwerk.
Jaap de Winter
Convident begreep onze wensen en heeft deze uitstekend weten te vertalen in de website.
Annabelle Bosma
Wij vinden Convident een echte aanrader voor het ontwikkelen van een website.
Wietse Rozema
We zijn zeer content, we bezitten nu een professioneel websysteem dat makkelijk in onderhoud is en toegankelijk is voor alle bezoekers.
Edzo Bergman
Vriendelijke mensen, korte lijnen en de snelheid waarmee je geholpen wordt bij Convident spreken me erg aan. Maar bovenal ben ik erg tevreden over het resultaat van mijn website.
Klasina van der Werf
Zeer flexibel en meedenkend team dat voor ons een op maat gemaakte webshop heeft gemaakt. Erg tevreden over de communicatie en levertijd.
Jose de Vries
Door Convident wordt je website dividend.
Wietske Kerkstra en Marleen Tolsma
Hele fijne samenwerking met deze creatieve web bouwers die een stapje, of twee, extra hebben gezet om voor ons een mooie en passende website te bouwen.
Ferrick van Dongen
Convident heb ik leren kennen als betrokken en betrouwbare internetpartner. Met hun korte communicatielijnen was mijn website binnen no time van grafisch design omgezet naar een complete website!
Maurice Hofstede
Ik heb meerdere websites door Convident laten ontwikkelen, simpelweg omdat ze waar maken wat er is afgesproken. Ook hun online SEO prestaties mogen er zijn en zorgen voor meer online aanvragen!
Klaas Hofstede
Samenwerken met Convident is erg plezierig. We kunnen goed en snel schakelen en ook de humor ontbreekt niet. We hebben net een site voor een klant van me opgeleverd waar we trots op mogen zijn!
Johan Brouwer

Voor diverse website en webshop projecten werken we al langere tijd samen met Convident. Hun kennis, kwaliteit en persoonlijke service zorgt ervoor dat Convident de ideale online partner is. Een team van online vakspecialisten waarop je kunt vertrouwen.

René Meijer
Convident heeft door een passende inventarisatie van onze PLAY_GRND wensen gemaakt een professionele en aantrekkelijke website neergezet. Tevens is de ondersteuning na oplevering zeer prettig. Convident gaat verder dan alleen een website!
Karen Raats
© 2014 - 2020 Copyright - Convident. Convident B.V. wordt beoordeeld met een 4.8 / 5 op basis van 46 beoordelingen. Privacyverklaring Ons werkgebied Algemene voorwaarden