Applicatie Haaer, de verlofregistratie voor jouw organisatie

In een van onze eerdere blogs vertelden we je al over de voordelen van maatwerkapplicaties. Vandaag nemen we je mee in een van onze eigen maatwerkapplicatie, waar we natuurlijk ontzettend trots op zijn!

De ontwikkeling van Haaer

In 2019 zijn we begonnen met het ontwikkelen van een eigen maatwerkapplicatie ‘Haaer’, een applicatie waarin medewerkers snel en eenvoudig hun verlofuren in kunnen zien en uren kunnen doorgeven wanneer het hen uitkomt. Het doel was om het vervolgens als SAAS-product voor het MKB aan te bieden.

We zijn gestart met het verzamelen van informatie, ervaringen en bestaande technieken. Dit met als doel een uniek platform neer te zetten, waarop alle partijen overzichtelijk en snel inzicht hebben in verlofuren. Vervolgens zijn we aan de slag gegaan met het design, het bouwen en de marketing! Het eindresultaat mag er zeker zijn, want Haaer wordt nu al gebruikt door verscheidene partijen.

Wat is Haaer precies?

Kort samengevat is Haaer het online registratiesysteem voor het MKB, waarin medewerkers ten allen tijden inzicht hebben in hun verlofuren en uren kunnen doorgeven wanneer het hen uitkomt. Het laat het concept van onoverzichtelijke mailtjes, losse briefjes en tijdrovende Excel bestanden achter zich, want de online software is gericht op de toekomst!

Wat zijn de voordelen voor jouw organisatie?

Nu wordt het pas echt interessant, want als bedrijf zijn er binnen Haaer ontzettend veel mogelijkheden en het brengt meerdere voordelen met zich mee. Wij zetten de voordelen voor je op een rijtje.

  • Duidelijk overzicht van alle werknemers
  • Gebruiksvriendelijk dashboard
  • Optionele gedeelde agenda
  • Gegevens beveiligd opgeslagen
  • Voor werknemers is het geheel kosteloos
  • Werknemers hebben altijd inzicht in hun verlofuren
  • Op elk moment van de dag kunnen jouw werknemers verlof aanvragen
  • De mobiele verlofapp is gratis voor werknemers

Wil jij graag meer weten over Haaer of heb je vragen over maatwerkapplicaties? Neem dan contact met ons. We verkennen graag de mogelijkheden met jou onder het genot van een kop koffie!


Sander
Online marketeer