App laten maken

Feeling Convident: Applicaties voor ieder device.

Bekijk hier een selectie van projecten

Bouw van een applicatie

Convident bouwt apps die niet alleen visueel sterk en doelgericht zijn, maar ook plezierig in het gebruik. Onze ervaring is dat er meer komt kijken bij het laten maken van een applicatie dan je in eerste instantie denkt. Samen met jouw Convident teamgenoten zal er nagedacht worden over het doel van de app, de doelgroep, platformen, toestellen en flows. Convident houdt zich hier dagelijks mee bezig en adviseert je graag bij de realisatie. 

Door in het wireframe duidelijke navigatiepaden te hanteren, zorgen we ervoor dat de gebruiker van de app effectief de juiste informatie vindt. Met het gebruiksvriendelijke Content Management Systeem (CMS) dat we gebruiken, maken we content toevoegen eenvoudig.

Op die manier ontwikkelen we een succesvolle mobiele app die naadloos aansluit bij de identiteit van jouw bedrijf of merk. Wij als ontwikkelaar nemen het voortouw bij het laten maken van een app en begeleiden jou van A tot Z. Het begint altijd met het idee dat je voor ogen hebt. 

Bekijk alle diensten

Je app voor intern gebruik, voor klanten of een digitaal app portaal?

Maak een afspraak met Convident

Convident begeleidt je van concept, ontwikkeling tot en met beheer.

Meer informatie?

Wil je meer informatie of ben je er over uit dat Convident de applicatie ontwikkelaar is voor jouw app?

Neem telefonisch of per mail contact op met ons op!

Wil je teruggebeld worden?

Projecten waar we trots op zijn.

Corparis

Corparis
ApplicatieWebsite

UMCG – Centrum voor Tandheelkunde

UMCG – Centrum voor Tandheelkunde
Applicatie
© 2014 - 2020 Copyright - Convident. Convident B.V. wordt beoordeeld met een 4.8 / 5 op basis van 46 beoordelingen. Ons werkgebied Privacyverklaring Algemene voorwaarden