App

Heeft je organisatie, bedrijf of overheidsinstelling het idee om een app te laten maken? Convident biedt verschillende mogelijkheden voor apps, we helpen je graag verder.

Tegenwoordig wordt er veel nagedacht over de ontwikkeling van een app en wat deze voor jouw organisatie kan betekenen. Ben je op zoek naar een ontwikkelaar met kennis van zaken? Bij Convident hebben we ervaring met Android, Windows en iOS apps, waarbij zowel mobiele apps als web apps samen met jou ontwikkeld worden.

Neem contact met ons op


Overtuigd? Vraag direct een offerte aan.
Ga naar offerte aanvragen

App design en gebruik

Convident bouwt apps die niet alleen visueel sterk en doelgericht zijn, maar ook plezierig in het gebruik. Onze ervaring is dat er meer komt kijken bij het laten maken van een app, dan dat je in eerste instantie denkt. Samen met ons team zal er nagedacht worden over het doel van de app, de doelgroep, platformen, toestellen en flows. Convident houdt zich hier dagelijks mee bezig en adviseert jou graag bij de realisatie.

Wij als ontwikkelaar nemen het voortouw bij het laten maken van een app en begeleiden jou van A tot Z. Het begint altijd met het idee dat je voor ogen hebt.

Samen worden we blij van een goed werkende app.

Een app is toch altijd duur?

Een functionele app laten bouwen kost toch altijd veel geld? Niet bij Convident. We denken graag met je mee en bieden een oplossing die past bij jouw budget. Een app laten bouwen gaat in een proces van een aantal stappen. Bij Convident bekijken we altijd samen wat je nodig hebt en wat de beste aanpak is. We zijn een full service online bureau dat blij wordt van kwaliteit en een goed werkend product!

Neem contact met ons op

Je app voor intern gebruik, voor klanten of een digitaal app portaal?
Maak een afspraak met Convident

Wij gaan graag met je in gesprek.

 

Een mobiele app laten bouwen

Convident gaat graag met je in gesprek voor het maken van een mobiele app. Tegenwoordig zijn telefoons zeer krachtig en beschikken over vele mogelijkheden. Al jouw wensen komen aan bod en we zorgen dat deze worden geïmplementeerd. Verder worden alle mogelijkheden ook besproken, waardoor er gelijk al een gedeelte van de app zichtbaar is, zonder deze te openen.

Tablet apps

Loopt jouw bedrijf rond met het idee een app voor een tablet te laten maken? Convident adviseert vrijblijvend en begeleidt je van idee, concept en ontwikkeling tot onderhoud en optimalisatie. Bij ons is het de ervaring dat een tablet voor algemeen gebruik is, en niet door één persoon wordt gebruikt. Hierom kan de doelgroep van een app heel breed zijn zodat hij alle doelgroepen kan bedienen.

Convident begeleidt je van concept, ontwikkeling tot en met beheer.

Onze developers staan klaar om jouw native app te ontwikkelen.

Native apps

Convident streeft altijd naar de hoogst haalbare kwaliteit. Wij doen een stapje extra waar dat moet, om zo de tevredenheid van de klant te garanderen. Convident ontwikkelt native iOS, Android en Windows apps. Wij staan open voor alle ideeën en gaan graag met je aan de slag om je idee te ontwikkelen. Onze ontwikkelaars staan elk moment klaar om jouw native of webshop app te ontwikkelen voor diverse platformen. Van Android, iOS tot en met Windows!

Meer informatie?

Is Convident de app ontwikkelaar die je zoekt voor jouw mobiele app of web app? Ook wanneer je aanvullende informatie nodig hebt, staan wij voor jou klaar. Neem telefonisch of per mail contact op met ons op!

Wil je teruggebeld worden?

Projecten waar we trots op zijn.

Baderie Assen

Baderie Assen
Website

Anker Crew Insurance

Anker Crew Insurance
Website
Responsive Menu Pro Image Responsive Menu Clicked Image