Xelfine

< Terug naar overzicht

Jouw personal assistant

Xelfine is een ambitieuze en vooruitstrevende organisatie en is gespecialiseerd in het leveren van efficiënte ondersteuning. Ze gebruiken de technologische ontwikkelingen in het voordeel van hun klanten. Deze dienstverlening laat zich onderverdelen in twee ondersteuningsoplossingen en hebben als gemeenschappelijke deler dat een gastvrije instelling en dienstverlening altijd voorop staan. Alleen dan kan je het hebben over een langdurige en goede zakelijke relatie. Voor de eigenaren heeft Convident onder andere de website van Xelfine gerealiseerd. Daarnaast staan we binnen de samenwerking klaar voor meerdere projecten. Kortom, bomvol mooie ontwikkelingen! Bezoek deze website

Online visie

Xelfine werkt ontzettend graag met meerdere partij samen. Deze partijen spelen allemaal in hun kracht. Convident is gevraagd om specifiek een professioneel online visitekaartje in een degelijk websysteem neer te zetten. Daarbij hebben we gekozen voor WordPress CMS, waarbij de mooiste dingen ook een vindbare basis hebben. We hebben daarbij doorlopend intensief contact met o.a. mede eigenaar Ruud Pesch. Want met alle (snelle) ontwikkelingen, bewegen we graag mee!

Hedendaags willen bezoekers snel tot een gewenst resultaat komen. De profilering op de website moet effectief zijn en op een mooie manier tot uiting komen. Deze punten zijn dan ook onze voornaamste prioriteiten tijdens het realisatieproces, van design naar de oplevering van een passende website. Door middel van kleurgebruik kun je zien wat belangrijk is en waar de potentiële klant mogelijk voor komt. Ook is er een duidelijke focus op de diensten van de organisatie.

 

 

Adaptief ontwerp

Wanneer je de mobiele versie van Xelfine gaat bekijken, zie je dat er enkele onderdelen worden verborgen. Dit noemt men ook wel een adaptive design. Hier worden de onderdelen getoond die meer relevantie hebben voor de potentiële klant.

Via adaptive design kun je een website, en daardoor de klant, effectief in een bepaalde richting sturen.

Ook een type platform als Xelfine? Ga met ons in gesprek.
Neem contact op

Bekijk één van onze andere projecten

HEM Meubel

HEM Meubel
Webshop

Vastgoedlounge FC Groningen

Vastgoedlounge FC Groningen
Website
Responsive Menu Pro Image Responsive Menu Clicked Image