Wijnkelder van ’t Huys

< Terug naar overzicht

De oudste wijnkelder

Wijnkelder van ’t Huys is een wijnbar in de oudste wijnkelder van Groningen. De wijnkelder bevat verschillende soorten wijnen uit diverse landen. Ook kun je er terecht voor een lunch, borrel of diner. Aanvullend met piano-, jazz- en loungemuziek.

Bezoek deze website

Functioneel design

De website van Wijnkelder van ’t Huys is een moderne website waar veel gebruik wordt gemaakt van sfeer impressies. Deze zijn speciaal gemaakt voor de website. De website straalt een huiselijke en warme sfeer uit en heeft verschillende interactieve onderdelen waaronder een 360 graden binnenkijken presentatie.

Het bijzondere aan de website is dat er op een full width website gebruik wordt gemaakt van het zogenoemde ‘hamburger menu’. Dit geeft ook een rustige effect aan de totale merkbeleving.

Proeverijen

Het full width webdesign maakt de website uitermate geschikt voor onder andere pc en tablets. Uiteraard is het template ook geoptimaliseerd voor smartphone gebruik. De belangrijkste call to action (CTA) zijn de proeverijen. Dit heeft een eigen wervend blok gekregen op de home pagina. Op welke device je de website ook bekijkt, het heeft geen invloed op het huiselijke karakter.

 

Bekijk één van onze andere projecten

De Vries XL

De Vries XL
WebshopWebsite

Vos Advies

Vos Advies
Website
Responsive Menu Pro Image Responsive Menu Clicked Image