V.V. Roden

< Terug naar overzicht

Bloeiende vereniging

VV Roden is de voetbalvereniging van Roden. De club telt circa 800 leden en heeft een eigen sportpark. De vereniging bestaat al meer dan 85 jaar en is nog altijd een bloeiende vereniging waar betrokkenheid en vriendschap hoog in het vaandel staan. Convident mede-eigenaar Rick Dreise heeft jarenlang bij de club gespeeld. "Het is erg mooi om op deze manier weer iets voor de club te kunnen betekenen. Je merkt dat de website, ontwikkeld door Convident, op verschillende manieren gelijk van waarde is", aldus Rick.   Bezoek deze website

Spelers en publiek

Voor VV Roden hebben we een hele functionele, responsive, maar ook informatieve website neergezet. Zo zie je meteen op de homepagina het programma, nieuws en sponsoren. Een mix van doelgroepen.

Door middel van korte communicatielijnen met o.a. Wietse Rozema van VV Roden, hebben we dit samen tot stand gebracht. Een must voor de nieuwe website was dat er meer plek werd gecreëerd waar de sponsors worden uitgelicht. Ook de personalisatie van de teams is belangrijk. Zo heeft elk team een eigen pagina waar uitslagen, spelers en foto’s geplaatst kunnen worden.

 

Koppeling KNVB sportlink

De social media is ook een belangrijk onderdeel van de website, aangezien de jeugd veel op Facebook en Instagram actief is en hier graag het nieuws en uitslagen ontvangt. Maar het echte grote belang en meerwaarde zit hem in de sportlink koppeling met het systeem voor voetbalverenigingen. Hier komen alle uitslagen automatisch in te staan. Daardoor is er veel minder onderhoud aan de website nodig. Een ideale manier voor voetbalverenigingen om snel en effectief (zonder veel inspanningen) de website volledig up-to-date te houden.

Ook een type platform als V.V. Roden? Ga met ons in gesprek.
Neem contact op

Bekijk één van onze andere projecten

Corlido

Eems Dollard Regio (EDR)

Eems Dollard Regio (EDR)
Website
Responsive Menu Pro Image Responsive Menu Clicked Image