Vastgoedlounge

De Vastgoedlounge is een plek waar u uw relaties helemaal in de watten kunt leggen. De thuiswedstrijden van FC Groningen is een perfecte gelegenheid. Niet alleen voor relaties maar ook voor speciale gelegenheden zoals, vergaderingen, diners of borrels is de Vastgoedlounge een goede plek.

De skybox heeft een mooie bar, modern interieur en heerlijke zithoekjes om volop te kunnen genieten van de wedstrijden. De skybox heeft 93 speciale zitplaatsen voor bedrijven die actief zijn in de vastgoedsector.

Voor de Vastgoedlounge moest er een zakelijke maar vooral frisse website worden gemaakt. Natuurlijk moest het interieur een grote rol spelen op de website en moesten de leden extra in de spotlights worden gezet. Om het interieur goed naar voren te laten komen is er gekozen voor Google Business Street View. Dit houdt in dat u met Google Street View niet alleen meer de straten kunt bekijken maar ook het interieur van bedrijven. Deze foto’s hebben we laten maken door een gecertificeerde Google Business View fotograaf, Vedetti.

Ook wordt er tegenwoordig veel gebruik gemaakt van het internet op tablets en mobieltjes. Daarom hebben wij de website responsive gemaakt zodat hij op elk formaat goed en duidelijk is te bekijken.

Met al deze aspecten en het neer zetten van een responsive website hebben wij samen met de opdrachtgevers een mooi visitekaartje voor zowel de Vastgoedlounge zelf als voor de leden neergezet.

 

 

Bezoek deze website
Responsive Menu Pro Image Responsive Menu Clicked Image