Serviceflat Groenestein

< Terug naar overzicht

Serviceflat Groenestein

Aan de rand van het park Groenestein staat de Serviceflat Groenestein, een serviceflat voor mensen van 55 jaar en ouder die goed in staat zijn voor zichzelf te zorgen. Bewoners kunnen zelf bepalen wat er in hun eigen woning gebeurt en regelen gemeenschappelijk onderhoud en beheer.

Serviceflat Groenestein wil een plaatst zijn waar ouderen die in staat zijn zichzelf te redden, met zo weinig mogelijk zorgen, oud kunnen worden. Een plek waar volop ruimte moet zijn voor sociale contacten en gezamenlijke activiteiten, maar het moet ook een mogelijkheid bieden om alle hulp te ontvangen die de kwaliteit van het leven verhoogt.

Bezoek deze website

Wensen

Overzichtelijk, informerend en rustig dat zijn enkele kernwoorden bij de ontwikkeling van de website. De rust en het ongecompliceerde gebruiksgemak van de website kun je overal op de website terugvinden. Er wordt een duidelijk overzicht gecreëerd van de appartementen die gehuurd of gekocht kunnen worden, met daarbij alle bijkomende informatie. Er is gekozen om gebruik te maken van een rustgevend kleurpalet en overzichtelijke indeling.

Visueel en informatief

Het vele gebruik van afbeeldingen geeft de bezoeker een goede indruk van Groenestein en creëert op deze manier een duidelijke impressie. De duidelijke informatieve pagina’s geven een goed beeld van de mogelijkheden in de serviceflat.

Bekijk één van onze andere projecten

Anker Crew Insurance

Anker Crew Insurance
Website

Creatieve Weg

Creatieve Weg
Website
Responsive Menu Pro Image Responsive Menu Clicked Image