We are QAS

< Terug naar overzicht

Van idee tot uitvoering

Quality Architectural Systems (QAS) maakt op maat gemaakte systemen om de ideeën van de architect te realiseren. Van een enkelwandig paneel tot complexe stalen structuren. Zo leveren ze onder andere terracotta gevelbekleding en zon controlesystemen, glasvocht geëmailleerd staal in verschillende kleuren en louvre systemen. Convident heeft het online platform van QAS vormgegeven en gebouwd. Een relatie die jaren terug gaat!   Bezoek deze website

WordPress bedrijfspresentatie

De huisstijl en webdesigns zijn door Convident volledig omgezet naar een uitgebreide WordPress website. Door het kleurgebruik van de huisstijl krijgt de website een luxe uitstraling en vormt de basis voor een ware online beleving van de bedrijfspresentatie! Door mooie en grote impressies te gebruiken, laat QAS overduidelijk zien dat ze staan voor kwaliteit en de vele op maat gemaakte oplossingen. We zijn trots op deze jarenlange samenwerking, met in het bijzonder Ronald Been van QAS. Een platform dat voor zich spreekt.

Parallax effect

Door gebruik te maken van grote afbeeldingen die deels vastzitten aan de blokken van het website framewerk, scroll je als bezoeker met de QAS beleving door de website heen. Het parallax effect geeft extra inhoud aan deze grote impressies. Hier vestig je de aandacht op items die je als bezoeker wilt zien. Een waar online visitekaartje waarbij Convident van design, bouw tot en met het jaarlijks onderhoud betrokken is.

Ook een type platform als QAS? Ga met ons in gesprek.
Neem contact op

Bekijk één van onze andere projecten

Serviceflat Groenestein

Serviceflat Groenestein
Website

Vastgoedlounge FC Groningen

Vastgoedlounge FC Groningen
Website
Responsive Menu Pro Image Responsive Menu Clicked Image