ProCare

< Terug naar overzicht

Advies over meetapparatuur

ProCare houdt zich bezig met advies over én de levering van meetapparatuur. Bewegen is essentieel voor een goede gezondheid, functioneren en presteren. Om goed onderbouwd iets te kunnen zeggen over bewegen, meet ProCare de betrouwbaarheid van deze producten. Professionals wereldwijd vertrouwen dagelijks hun onze kennis en apparatuur. Convident is dan ook zeer trots dat wij hiervoor de online uitingen hebben mogen maken. Een intensieve samenwerking die maandelijks resultaat oplevert! Bezoek deze website

Teamwork

Zowel het team van Convident als ProCare wil graag voldoen aan de behoefte van haar klanten. Daarom zijn we deskundig, snel en betrouwbaar te werk gegaan met de uitingen van ProCare. Want dit sluit volledig aan op hun bedrijfsfilosofie. De realisatie hiervan heeft geleid tot twee platformen, namelijk procarebv.nl en een inlog en bestelplatform op procareshop.nl.

Ondernemingen van wereldklasse moeten op ons kunnen rekenen.

Convident heeft de website ontwikkeld en ondersteunt ProCare daarnaast met de maandelijkse doorontwikkelingen van het online platform. Ondernemingen van wereldklasse moeten op ProCare kunnen rekenen. Daarin kan ProCare op haar beurt weer rekenen op de expertise van Convident. Een actieve samenwerking waar beide partijen trots op zijn.

Ook een type platform als ProCare? Ga met ons in gesprek.
Neem contact op

Bekijk één van onze andere projecten

Serviceflat Groenestein

Serviceflat Groenestein
Website

De Vries XL

De Vries XL
Webshop
Responsive Menu Pro Image Responsive Menu Clicked Image