Pean Zeilschool

< Terug naar overzicht

Educatie op het water

Pean is de zeilschool in Friesland waar je goed leert zeilen én veel plezier beleeft op het water! De groepsaccommodaties bieden het hele jaar door onderdak aan groepen van 15 tot 130 personen. Door de ligging middenin de natuur en aan open vaarwater is het en vertrekpunt bij uitstek voor je vaartocht met sloep of valk. Voor een optimale beleving en educatie op water. Bezoek deze website

Het resultaat van de multisite en de samenwerking mag er zijn!

Pean heeft meerdere bedrijfstakken, waaronder de zeilschool, accommodaties, bootverhuur en bedrijfsuitjes. Hierdoor hebben we in de vertaalslag gebruik gemaakt van een multisite, waardoor alle elementen vanuit één krachtig WordPress systeem samenkomen. We hebben zeer plezierig en doorlopend contact met Yvonne, Natasja, Rienk en Christophe. Naast webdesign en webbouw verzorgt Convident tevens het onderhoud en online marketing (SEO en SEA).

De kracht van vooronderzoek

Uit ervaringen en grondig onderzoek van Pean bleek dat hun voorgaande websites voor de bezoekers niet gebruiksvriendelijk waren. Convident heeft ervaring met het ontwikkelen van websites voor partijen die net als Pean meerdere bedrijfsonderdelen hebben. Door een overkoepelende gebruiksvriendelijke website te ontwikkelen, waar alle bedrijfsonderdelen op een passende wijze terugkomen en doorverwezen worden, is de perfecte oplossing geboden.

Ook een type platform als Pean Zeilschool? Ga met ons in gesprek.
Neem contact op

Bekijk één van onze andere projecten

Accountselect

Accountselect
Website

Corlido

Responsive Menu Pro Image Responsive Menu Clicked Image