Mediators Collectief

< Terug naar overzicht

Mediators begeleiding

Mediators collectief is een samenwerking van 25 geregistreerde mediators. Zij begeleiden echtscheidingen, arbeidsconflicten, ontslagzaken, conflict gerelateerd ziekteverzuim, zakelijke geschillen, fusie en overnamen en bieden een handelsbemiddeling in heel Nederland.   Bezoek deze website

Responsive & adaptive design

Mediators Collectief heeft in het verleden een website laten ontwikkelen, echter voldeed deze niet aan de huidige tijd. Convident heeft de nieuwe website volledig geoptimaliseerd, van responsive en adaptive webdesign tot en met zoekmachine optimalisatie.

Aangezien er tegenwoordig veel met smartphones en tablets op het internet wordt gekeken is het van essentieel belang om de website daar op aan te passen. Hierdoor krijgt bezoeker alles goed en duidelijk te zien op zijn of haar device. Een doeltreffende samenwerking met Marcel Eijckelhof van Mediators Collectief.

 

Toegankelijkheid

Naast het design hebben we meerdere aanpassingen in de backend van het Mediators Collectief WordPress websysteem gedaan. Vooral doelgerichte aanpassingen om het ideale gebruiksgemak te creëren.

Zo hebben we de call to actions (CTA) opvallender en duidelijker gemaakt. Deze staan nu meer centraal en zorgen ervoor dan een bezoeker niet lang hoeft te zoeken of afhaakt. Uit Google analytics gegevens bleek dit in het verleden wel het geval te zijn, hedendaags niet tot nauwelijks meer. Daar doen de SEO en SEA specialisten van Convident het natuurlijk voor!

 

Ook een type platform als Mediators Collectief? Ga met ons in gesprek.
Neem contact op

Bekijk één van onze andere projecten

Pean Zeilschool

Pean Zeilschool
Website

Stichting Assen voor Assen

Stichting Assen voor Assen
Website
Responsive Menu Pro Image Responsive Menu Clicked Image