HEM Meubel

< Terug naar overzicht

Unieke woonprogramma’s

HEM Meubel is een verrassende woonwinkel gevestigd op de woonboulevard van Roden. In korte tijd is HEM Meubel gegroeid tot de grootste in teak van Noord Nederland. HEM Meubel is anders dan veel andere meubelzaken die zijn aangesloten bij een franchise organisatie en waar het niet meer draait om de meubels maar om de massa.

De woonprogramma’s en unieke items worden met de grootste zorg samengesteld. Tevens heeft HEM meubel een zeer uitgebreide collectie bankstellen, fauteuils en eetkamerstoelen. Zitcomfort, kwaliteit en prijs spelen hier een belangrijke rol.

 

Bezoek deze website

Online en offline design

Voor de samenwerking met Convident had Hem Meubel alleen een digitaal portfolio. Ze wilden graag de overstap maken naar een professionele en uitnodigende webshop.

Belangrijke en nieuwe producten komen duidelijk op de home- en productpagina’s naar voren. Een waar visitekaartje, zowel online als offline in hun fysieke winkel in Roden. Als bezoeker van de webshop krijg je hierdoor al snel een overzicht van wat de organisatie te bieden heeft!

Oog voor detail

De implementatie van de webshop techniek geeft Hem Meubel de mogelijkheid om eenvoudig nieuwe producten toe te voegen, met zoveel details en specificaties als ze voor ogen hebben. De bezoeker kan in tegenstelling tot voorheen nu direct tot aanschaf over gaan.

Bekijk één van onze andere projecten

Creatieve Weg

Creatieve Weg
Website

AFSI

Responsive Menu Pro Image Responsive Menu Clicked Image