Gronings Goud skybox

< Terug naar overzicht

Gronings Goud box

De Gronings Goud skybox is een plek waar je je relaties helemaal in de watten kunt leggen. De thuiswedstrijden van FC Groningen is een perfecte gelegenheid. Niet alleen voor relaties maar ook voor speciale gelegenheden zoals, vergaderingen, diners of borrels is de Vastgoedlounge een goede plek.

De skybox heeft een mooie bar, modern interieur en heerlijke zithoekjes om volop te kunnen genieten van de wedstrijden.

Bezoek deze website

Skylounge

Voor de Gronings Goud skybox dient er een zakelijke maar vooral frisse website ontwikkelt te worden. Het interieur  speelde samen met de ledenpresentatie een grote rol, om deelnemers van de box extra in de spotlights te zetten. Om het interieur goed naar voren te laten komen is er gekozen voor Google Business Street View. Dit houdt in dat je online (met virtual reality) in de skybox kan kijken. Deze foto’s hebben we laten maken door een gecertificeerde Google Business View fotograaf, Milou Agema van Vedetti.

Lange termijn samenwerking

Convident is al meerdere jaren sponsor van FC Groningen en verzorgd alle digitale uitingen van deze skybox. Van design, logo, webbouw tot en met onderhoud en marketing ondersteuning. Convident zet de skybox Gronings Goud online op de kaart en heeft daarmee een lange termijn relatie met FC Groningen.

Wij hebben samen met de opdrachtgever (FC Groningen en Gronings Goud) een passend visitekaartje voor zowel de lounge zelf als voor de leden ontwikkelt.

Bekijk één van onze andere projecten

Hoormann

Boeren-Box

Boeren-Box
Website
Responsive Menu Pro Image Responsive Menu Clicked Image