Draad Advocaten

< Terug naar overzicht

Optimaal in juridische kwesties

Draad Advocaten staat voor de oplossing van jouw juridische probleem. Dankzij de combinatie van jarenlange ervaring en specialisatie staan ze je optimaal bij in juridische kwesties. Door daadkrachtig en adequaat op te treden helpen ze je verder.

De problemen van particulieren en ondernemers vragen ieder een eigen aanpak. Daarom maken ze hierin een onderscheid. Hierdoor kunnen ze op adequate wijze ondernemers en particulieren adviseren en bijstaan in juridische procedures. Daarnaast zijn ze gespecialiseerd in schuldsaneringen. Draad Advocaten staat voor juridische bijstand op maat en persoonlijk contact. Samen met jou werken ze aan de beste oplossing.

Bezoek deze website

Functionele opbouw

In samenwerking met een reclamebureau heeft Draad Advocaten gekozen voor een overzichtelijke indeling. De verschillende doelgroepen worden gescheiden door een eigen kleurstelling. Zo is het voor de bezoek goed duidelijk in welk deel van de website ze zich bevinden.

 

Professioneel

Draad Advocaten is een organisatie die professionaliteit hoog in het vaandel heeft en de website laat dit ook duidelijk zien.

Door een pay-off introductie te plaatsen op de teampagina blijft het persoonlijke karakter sterk aanwezig. De problemen van particulieren en ondernemers vragen ieder een eigen aanpak. Daarom maken ze hierin een onderscheid. Hierdoor kunnen ze op adequate wijze ondernemers en particulieren adviseren en bijstaan in juridische procedures. Deze visie hebben we zo goed mogelijk vertaald op de online communicatie uitingen.

 

 

Bekijk één van onze andere projecten

Baderie Assen

Baderie Assen
Website

Wijnkelder van ’t Huys

Wijnkelder van ’t Huys
Website
Responsive Menu Pro Image Responsive Menu Clicked Image