De Vries XL

< Terug naar overzicht

XL in tuinmeubelen!

De Vries XL is een familie bedrijf dat ooit is begonnen als een winkel aan huis in 1946. Vanaf toen is de winkel alleen maar blijven groeien en hebben ze hun assortiment in de jaren erop op verschillende manieren uitgebreid.

Tegenwoordig is De Vries XL een tuinmeubelen zaak en hebben ze 1500m² tot hun beschikking. In de wintermaanden ruilen zij de zomercollectie om voor luxe kerst artikelen en een groot assortiment schaatsen van verschillende merken. Merken als 4SeasonsOutdoor, Beach 7, Hartman, Kettler, B&B outdoor, Grandhall, Nesling, Taste, Sunsit e.a  vind je bij hun op de verkoopvloer.

 

Bezoek deze website

Webshop als verkoopkanaal

Voor de online verkoop van het assortiment heeft De Vries XL Convident ingeschakeld. De samenwerking loopt al meerdere jaren en is van design tot en met webshop realisatie en marketingondersteuning uitgebreid. Op deze webshop kun je alles vinden uit hun assortiment.

Zodra je de webshop bezoekt, dienen bezoekers gelijk het juiste gevoel te moeten krijgen. De sfeer van de winkel heeft één op één verband met de uitstraling van de webshop. Er is bewust gekozen om ook veel informatie te laten zien over zowel de fysieke winkel en haar geschiedenis, waarin de uiteindelijke shop pagina’s een leidende rol hebben.

Landelijke exposure

Het is belangrijk om gevonden te worden in de zoekmachines. Bij De Vries XL hebben we een brede samenwerking, van maandelijkse shop ondersteuning tot en met het bedenken van creatieve marketing ideeën en concepten.

Zo is de kleur blauw uit het logo is optimaal gebruikt om de webshop een strak en formeel uiterlijk te geven. De blauwe knoppen op de website nodigen de bezoeker uit om de producten verder te bekijken en direct online te bestellen. Ook zoekmachine optimalisatie (SEO) ontbreekt niet in het vermarkten van hun brand. Daarmee realiseren we samen steeds meer landelijke exposure!

Bekijk één van onze andere projecten

Mediators Collectief

Mediators Collectief
Website

Anker Crew Insurance

Anker Crew Insurance
Website
Responsive Menu Pro Image Responsive Menu Clicked Image