De Vries XL

< Terug naar overzicht

Groots in tuinmeubelen!

De Vries XL is een familiebedrijf dat in 1946 is begonnen als een winkel aan huis. Vanaf toen is de fysieke winkel alleen maar blijven groeien en hebben ze hun assortiment in de jaren erop op verschillende manieren uitgebreid. Tegenwoordig is De Vries XL een tuinmeubelenzaak en hebben ze 2500m² tot hun beschikking. Convident heeft al jaren een unieke samenwerking op het gebied van de online uitingen van het bedrijf. Bezoek deze website

Webshop met sfeer

Voor de online verkoop van het assortiment heeft De Vries XL Convident ingeschakeld. De samenwerking loopt al meerdere jaren en is van design tot en met webshop realisatie en marketingondersteuning uitgebreid. Al die tijd hebben we plezierig contact en korte lijnen met Marco Rellum en Jose de Vries van De Vries XL.

Op de webshop kun je alles vinden uit hun assortiment.  Zodra je de webshop bezoekt, dienen bezoekers gelijk het juiste gevoel te krijgen. De sfeer van de winkel heeft één-op-één verband met de uitstraling van de webshop. Er is bewust gekozen om ook veel informatie te laten zien over zowel de fysieke winkel als haar geschiedenis, waarin de uiteindelijke shoppagina’s een leidende rol hebben.

Landelijke exposure

Het is belangrijk om gevonden te worden in de zoekmachines. Bij De Vries XL hebben we een brede samenwerking, van maandelijkse shop ondersteuning tot en met het bedenken van creatieve marketing ideeën en concepten.

Zo is de kleur blauw uit het logo is optimaal gebruikt om de webshop een strak en formeel uiterlijk te geven. De blauwe knoppen op de website nodigen de bezoeker uit om de producten verder te bekijken en direct online te bestellen. Ook zoekmachine optimalisatie (SEO) ontbreekt niet in het vermarkten van hun brand. Daarmee realiseren we samen steeds meer landelijke exposure!

Ook een type platform als De Vries XL? Ga met ons in gesprek.
Neem contact op

Bekijk één van onze andere projecten

Creatieve Weg

Creatieve Weg
Website

Vijfschaft Bouw & Ontwerp

Vijfschaft Bouw & Ontwerp
Website
Responsive Menu Pro Image Responsive Menu Clicked Image