Creatieve Weg

< Terug naar overzicht

Creatieve route

De Creatieve Weg zorgt voor een verhoging van marketingkansen van bedrijven. De weg begint met het inventariseren van alle verschillende marketingkanalen die ingezet kunnen worden. De weg wordt vervolgd door te onderzoeken welke kanalen passend zijn bij uw organisatie. De ondernemer en eigenaar achter Creatieve Weg, Ferrick van Dongen, pakt met enthousiasme samen marketinguitdagingen aan om omzetten te doen stijgen. Convident heeft samen met de Creatieve Weg hun nieuwe online route uitgestippeld.   Bezoek deze website

Fris en doelgericht

De website die Convident heeft gerealiseerd voor Creatieve Weg is een overzichtelijke, maar ook frisse. De route staat centraal. Voordat we aan de opdracht zijn begonnen heeft het hele team achter de Creatieve Weg zelf creatieve ideeën aangedragen. Deze ideeën heeft Convident concreet vertaald in een designtraject. Vervolgens zijn we de creatieve webbouwfase ingegaan, waarbij de samenwerking in principe eindeloos doorgaat.

Van grafische en technische doorontwikkeling, tot en met de hosting, het onderhoud en de vindbaarheid. Bij Convident hebben we vele ‘totaalklanten’, waarop we uiteraard trots zijn. Daar is de Creatieve Weg een treffend voorbeeld van!

 

Ook een type platform als Creatieve Weg? Ga met ons in gesprek.
Neem contact op

Bekijk één van onze andere projecten

Fysiotherapie Smith

Fysiotherapie Smith
Website

Vastgoedlounge FC Groningen

Vastgoedlounge FC Groningen
Website
Responsive Menu Pro Image Responsive Menu Clicked Image