Corparis

< Terug naar overzicht

Sterk in Wonen, Welzijn en Zorg

Corparis is een netwerkorganisatie met een stevige verankering in de sectoren Wonen, Welzijn en Zorg. Organisaties kunnen bij hen terecht als ze behoefte hebben aan kennis en kunde in hun vakgebied. Ze bieden diensten waaronder detacheren, werving en selectie, interim-management, outplacement, coaching en trainingen en re-integratie 2e spoor. Convident heeft een langdurige online samenwerking met Corparis, waar we zeer trots op zijn.   Bezoek deze website

Van schets tot uitwerking

De opdracht van Corparis was om de website overzichtelijk, gestructureerd en persoonlijk te maken. Een website die uitnodigt om contact te nemen! Daarom hebben we in het voortraject samen het geraamte en karakter bepaald.

Wanneer je de website van Corparis bezoekt zul je meteen zien dat er bovenaan toptaken worden getoond. Deze CTA knoppen zijn duidelijk aanwezig en zijn essentieel om de bezoeker op de juiste manier van dienst te zijn. Corparis stelt zich persoonlijk op door middel van de teampresentaties en foto’s van haar werknemers. Zo weet je gelijk met wie je te maken hebt. De rustige en zakelijke uitstraling vormt het online visitekaartje van de organisatie en sluit volledig aan op het Corparis DNA-profiel.

Vacature koppeling

Van groot belang voor de website van Corparis is de vacaturekoppeling met het interne systeem voor vacatures en sollicitaties. Potentiële kandidaten kunnen zich hier inschrijven. Hiervoor heeft Convident een eigen recruitmenttechniek ontwikkeld, zodat dit snel en klantvriendelijk in eigen beheer gebruikt kan worden. Met deze koppeling worden er vacatures uit hun eigen systeem opgehaald.

Persoonlijke samenwerking

De langetermijnsamenwerking komt mede door de korte lijnen tussen beide organisaties. Stefan Vos en René Wiekema (Corparis) hebben nauw contact met de mensen van Convident. Want ook het persoonlijk gerichte Corparis past volledig bij de benadering van Convident.

 

 

Ook een type platform als Corparis? Ga met ons in gesprek.
Neem contact op

Bekijk één van onze andere projecten

Stichting Assen voor Assen

Stichting Assen voor Assen
Website

Corlido

Responsive Menu Pro Image Responsive Menu Clicked Image