Box Lease

< Terug naar overzicht

Breed leasepakket

Van shortlease, financial lease tot en met reguliere lease. Eenvoudig filteren op de prijs en voorwaarden die van belang zijn. Convident heeft de nieuwe website van Box Lease ontworpen en gebouwd. Inmiddels zijn er al veel verschillende aanbieders met diverse voorwaarden en prijzen waaruit bezoekers kunnen kiezen. En groeien, dat doet Box Lease. Ze willen leasen makkelijker en transparanter maken voor de consument. Daar sluit de website volledig op aan. Bezoek deze website

Lease presentatie

Box Lease wou graag een website waar duidelijk werd wat voor verschillende type lease opties ze hebben, zonder het persoonlijke karakter uit het oog te verliezen.

De wens was om de lease mogelijkheden specifieker uit te lichten, om de bezoeker mee te nemen in het Box Lease plaatje. Hiervoor is gebruik gemaakt van passende fotografie en hoge kwaliteit afbeeldingen. We hebben de huisstijl aangehouden en toepast in de nieuwe webdesigns, zoals het kleurgebruik uit het logo en overige beeldmerken.

Korte lijnen met eigenaar Floris Mulder van Box Lease maakte de totale realisatie erg goed mogelijk. De website dient kwaliteit uit te stralen. Door een gestructureerde online presentatie, hebben we op het verzoek van de opdrachtgever een exclusieve stijl kunnen realiseren.

Ook een type platform als BOX Lease? Ga met ons in gesprek.
Neem contact op

Bekijk één van onze andere projecten

Ona Portaal

Ona Portaal
Vacature koppelingWebshop

Fysiotherapie Smith

Fysiotherapie Smith
Website
Responsive Menu Pro Image Responsive Menu Clicked Image