Baderie Assen

< Terug naar overzicht

Grote hoeveelheid topmerken

Een badkamer kan men overal kopen want er zijn tegenwoordig volop aanbieders. Toch is er genoeg reden om voor een onderneming te kiezen die bij Baderie is aangesloten.

Baderie beschikt over een grote hoeveelheid topmerken en fraaie accessoires, maar dit geeft niet alleen de doorslag voor de specialisten uit Assen. De vakkennis, passie en inlevingsvermogen maken deze onderneming juist erg bijzonder. De Baderie klant zoekt een mooie en functionele badkamer met zo min mogelijk onderhoud. Door uitgekiende ontwerpen en kwalitatief hoogwaardige materialen te gebruiken heeft de badkamer een lange levensduur is mede daardoor ook levensloopbestendig.

Bezoek deze website

Visie

Baderie Assen wil vooral duidelijk hun services naar voren laten komen. In de bestaande website hebben we elementen toegevoegd dit beter benadrukken. Door duidelijk call to actions toe te voegen wordt de bezoeker geleidt naar het aanvragen van een adviesgesprek.

Overzichtelijk

Op een overzichtelijke manier wordt er een impressie gemaakt van de winkel door gebruik te maken van 360 fotografie. Het assortiment wordt getoond in de impressies en tevens de projecten. Met de over ons pagina krijgt de website tevens een persoonlijke touch.

Bekijk één van onze andere projecten

Stichting Assen voor Assen

Stichting Assen voor Assen
Website

ASBR

ASBR
Vacature koppelingWebsite
Responsive Menu Pro Image Responsive Menu Clicked Image