ASBR

< Terug naar overzicht

Sleutel tot succes

ASBR vind dat competente en bevlogen medewerkers de sleutel zijn tot het succes van iedere organisatie. Van organisaties en van medewerkers wordt gevraagd zich telkens aan te passen aan een voortdurend veranderende toekomst. Een toekomst waarin iedere medewerker eigenaar is van zijn eigen ontwikkeling en carrière. Convident zit in het pand van ASBR eigenaar Jaap de Winter. Wij hebben door de jaren heen meerdere websites voor ASBR ontwikkeld, waaronder ASBR, LoopBaanBoost, Trainingen, Outplacement en Subsidium.   Bezoek deze website

Ontwikkeling en carrièreplanning

ASBR kent haar oorsprong in 1991. Hierbij is gekozen voor de naam ASBR die staat voor onze kernwaarden, Ambition, Skills, Brains en Resources. Ze willen leidend en innovatief zijn in persoonlijke ontwikkeling en carrièreplanning!

De organisatie heeft eigen locaties in Groningen, Hoogezand en Zwolle. ASBR biedt verschillende diensten, die uiteraard ook op de website optimaal naar voren moeten komen. Dit heeft Convident gerealiseerd door elke dienst zijn eigen gezicht te geven. Ook portret foto’s, overig beeldmateriaal de 360 graden virtual reality tours spelen een essentiële rol in de totale online presentatie. We hebben korte lijnen en plezierig contact met Jaap de Winter van ASBR. Dit zorgt mede voor een passend en warm karakter van de online uitingen.

 

ASBR testen

Naast de website van ASBR hebben we ook nog andere digitale platformen voor de organisatie gerealiseerd. Een mooi voorbeeld hier is de ASBR vragenlijst, een test omgeving waar potentiële werknemers aan de hand van vragen en scores getest worden.

Verder hebben we de koppeling tussen hun database en vacature systeem geoptimaliseerd, waardoor ze op correcte wijze vacatures kunnen plaatsen en kandidaten kunnen werven. Kortom, een lange termijn relatie om op verder te bouwen.

Ook een type platform als ASBR? Ga met ons in gesprek.
Neem contact op

Bekijk één van onze andere projecten

PassieBanen

PassieBanen
Website

Draad Advocaten

Draad Advocaten
Website
Responsive Menu Pro Image Responsive Menu Clicked Image