AFSI

< Terug naar overzicht

Hoogwaardige paneelsystemen

AFS International is gespecialiseerd in het maken van kwaliteit en hoogwaardige metalen paneelsystemen voor allerlei doeleinden. De hoofdvestiging van AFSI staat in Roden. Vanuit daar werken ze voor architecten, aannemers en onderaannemers van over de hele wereld die iets zoeken om hun ontwerpen werkelijkheid te laten worden.

Samen met hun opdrachtgevers werken ze aan het ontwikkelen van een systeem dat het beste past in het ontwerp. AFS Internationaal zorgt ervoor dat architecten en ontwerpers maximale vrijheid en flexibiliteit hebben en dat hun systemen voldoen aan alle eisen van de architectuur. Het team bestaat uit engineers, ontwerpers en project managers zodat nieuwe ontwerpen van de bodem af aan kunnen worden gemaakt en ondersteunt.

Bezoek deze website

Projectpresentatie

AFS International wou graag een website waar duidelijk werd wat voor verschillende type projecten ze hebben gerealiseerd, zonder het persoonlijke karakter uit het oog te verliezen.

De wens was om de projecten veel specifieker uit te lichten, om de bezoeker mee te nemen in het AFS International plaatje. Hiervoor is gebruik gemaakt van passende fotografie en hoge kwaliteit afbeeldingen.

We hebben de huisstijl aangehouden en toepast in de nieuwe webdesigns, zoals het kleurgebruik uit het logo en overige beeldmerken. De website dient luxe en kwaliteit uit te stralen. Door een gestructureerde online presentatie, hebben we op het verzoek van de opdrachtgever een exclusieve stijl van een website kunnen realiseren.

Meertaligheid

Van groot belang voor AFS International is de meertaligheid van de website. Veel van de bezoekers c.q. klanten van AFS International zijn te vinden buiten Nederland, in landen als Dubai, Duitsland, Engeland, India en Saudi Arabië.

We hebben ervoor gezorgd dat de website daarom volledig beschikbaar is in zowel Nederlands als in het Engels. Deze meertaligheid zorgt voor een wereldwijd aanzien, een bredere branding strategie en uiteindelijk internationale klandizie.

Bekijk één van onze andere projecten

Fysiotherapie Smith

Fysiotherapie Smith
Website

De Vries XL

De Vries XL
WebshopWebsite
Responsive Menu Pro Image Responsive Menu Clicked Image