Adwords wordt Google Ads

Op 24 juli 2018 wordt Google Adwords; Google Ads. Op deze dag wordt ook het nieuwe logo onthult. Als een bedrijf Google Ads op de juiste manier inzet kan het voor winst zorgen. Maar hoe maak je nu een goede campagne? Convident helpt!

Google Ads geeft een meetbaar resultaat

De resultaten van een campagne zijn makkelijk te meten. Zo kunnen we bijvoorbeeld zien op welke zoekwoorden je website wordt gevonden. Deze gegevens worden gebruikt om de campagne nog beter te laten aansluiten op de wensen van je bezoekers. Ook kan een campagne nuttige gegevens van bezoekers meten; waar komt de doelgroep vandaan, hoe oud ze zijn en met welk apparaat zoeken ze. Met deze gegevens kunnen we de campagne specifiek maken waardoor er nog meer potentiële bezoekers terecht komen op uw site.

Contact

Het opzetten en bijhouden van een succesvolle Google Ads campagne kost veel tijd en energie. Onze SEO/SEA specialisten nemen dit graag voor je uit handen en zetten alles naar wens in op het gebied van online marketing. Wilt u meer weten over het opzetten van een succesvolle campagne? Bij Convident kunnen we u hierbij helpen. Neem vrijblijvend contact op of kom eens langs voor een kop koffie!