Adwords wordt Google Ads

Op 24 juli 2018 wordt Google Adwords; Google Ads. Op deze dag wordt ook het nieuwe logo onthult. Als een bedrijf Google Ads op de juiste manier inzet kan het voor winst zorgen. Maar hoe maak je nu een goede campagne? Convident helpt!

Wat is Google Ads?

Google Ads is het advertentiesysteem van Google waarin een bedrijf op bepaalde zoekwoorden biedt, zodat hun advertenties hoog in de zoekresultaten van Google wordt weergegeven. Voor bijna alle bedrijven is adverteren op Google interessant. Toch zijn er weinig bedrijven die hier gebruik van maken. Als bedrijf betaalt u per klik. Op deze manier kan een advertentie veel winst opleveren. Hoe hoger de kwaliteit van het advertentieaccount, hoe lager de prijs per klik. Samen met onze SEO/SEA specialisten kan Convident je helpen met het opzetten van de juiste campagnes.

Google Ads geeft een meetbaar resultaat

De resultaten van een campagne zijn makkelijk te meten. Zo kunnen we bijvoorbeeld zien op welke zoekwoorden je website wordt gevonden. Deze gegevens worden gebruikt om de campagne nog beter te laten aansluiten op de wensen van je bezoekers. Ook kan een campagne nuttige gegevens van bezoekers meten; waar komt de doelgroep vandaan, hoe oud ze zijn en met welk apparaat zoeken ze. Met deze gegevens kunnen we de campagne specifiek maken waardoor er nog meer potentiële bezoekers terecht komen op uw site.

Google Ads is flexibel

Zoals al eerder genoemd is een campagne helemaal in te stellen naar je eigen wensen. Je kunt zelf bepalen op welke zoektermen je gevonden wilt worden. Er zijn veel meer opties om een advertentie zo specifiek mogelijk te maken. Zo kunnen we ook bepalen in welke regio je bedrijf in beeld is of welke dagen en tijden voor je bezoekers passend zijn om te adverteren. Ook is het mogelijk om te targetten op interesses, leeftijd, geslacht en nog meer criteria. Door middel van het instellen van een dagbudget heeft u volledige controle over de uitgaven

Contact

Het opzetten en bijhouden van een succesvolle Google Ads campagne kost veel tijd en energie. Onze SEO/SEA specialisten nemen dit graag voor je uit handen en zetten alles naar wens in op het gebied van online marketing. Wilt u meer weten over het opzetten van een succesvolle campagne? Bij Convident kunnen we u hierbij helpen. Neem vrijblijvend contact op of kom eens langs voor een kop koffie! 
Responsive Menu Pro Image Responsive Menu Clicked Image