Een aanbestedingstraject met Convident

Techniek op het gebied van informatietechnologie en ICT verandert snel. Convident is dé website en webshop partner voor het realiseren van usability en accessibility vriendelijke oplossingen. Digitalisering en online communicatie is een belangrijk onderdeel van de bedrijfsprocessen bij (decentrale) overheden. Het is dan ook essentieel dat de juiste specificaties en eisen op worden genomen bij aanbestedingstrajecten van ICT projecten. Convident is de geschikte digital agency partner voor tenders en aanbestedingen!

Slimme biedstrategieën

Aanbesteding winnen?

In de ideale wereld winnen we zelfstandig elke aanbesteding. Convident heeft veel kennis en expertise over websites en webshops in huis, echter is onze ervaring dat een aanbesteding vaak veelomvattender is dan enkel dit vraagstuk. Wij werken daarom graag samen met partners om een totale aanbesteding succesvol in te kunnen zetten. Partners die net als Convident staan voor persoonlijke ondersteuning, een compleet team van experts en jarenlange ervaring; samen komen we tot de beste inschrijving. Dat geldt overigens niet alleen voor partners in de uitvoering van een aanbestedingsproject, maar ook partners die ons helpen om een aanbesteding te winnen. Want schrijftalent, strategisch vernuft en een heldere visie is een vak apart.

Overheid & Educatie Branche

Van aanbesteding tot opdracht

Convident ontwikkelt websites en webshops voor MKB bedrijven, grote bedrijven en overheden. Veel (nieuwe) opdrachten komen tot stand via onze directe relaties en partnerships. De komende jaren willen we als organisatie meer inzetten op projecten vanuit aanbestedingstrajecten. Samen willen we met meerdere bureau’s een heldere tenderstrategie ontwikkelen. We stellen een overtuigende inschrijving op met onderscheidende meerwaarde. Tijdens de intake met alle betrokken partijen kijken we naar de vraag achter de uitvraag, de win thema’s en haalbaarheid van harde eisen. We analyseren het bestek, kijken kritisch naar de samenstelling van het tenderteam, formuleren vragen en organiseren met elkaar het bid management.

Heb jij interesse om samen met Convident een aanbestedingstraject aan te gaan? We nodigen je van harte uit voor een kennismaking, persoonlijk of virtueel.

Meer over Convident Kom in contact


Sander
Online marketeer