360° fotografie bij businessplatform FC Groningen

VR in skybox businessplatform 


De Boeren-Box skybox van FC Groningen, een zakelijk platform voor de agrarische sector, heeft recent een 360° fotografie shoot laten ontwikkelen door Milou Agema van Vedetti.nl. Convident is al enige tijd trots lid en tevens online partner van de skybox. Wij zijn dan ook zeer content met de samenwerking met Vedetti op gebied van VR voor onze klanten en partners.

De Boeren-Box business ruimte is recent flink vernieuwd, waardoor de skybox een andere uitstraling heeft gekregen. Milou Agema van Vedetti virtual reality uit Groningen heeft dit haarfijn vastgelegd door middel van een 360 gradenfotografie. Een belangrijk onderdeel van een VR shoot en ervaring is natuurlijk de inhoud. De tour kan gebruikt worden om mensen de locatie te laten beleven, een rondleiding te geven of zelfs gebruikt worden om leden van deze skybox mee te nemen in een Virtual Reality training.

Milou Agema van Vedetti: Een speciaal aanbod voor alle businessclub leden!

Interessant voor leden

De Boeren-Box van FC Groningen laat op een innovatieve en creatieve manier zien waar ze trots op zijn. Milou van Vedetti is Google gecertificeerd en kan dit daarom eenvoudig koppelen met Google Places en de website. Vedetti kan ervoor zorgen dat de looplijnen tevens omgezet worden naar video, zodat de skybox presentatie ook vanuit bewegende beelden te volgen is. De nieuwe foto’s staan online via www.boeren-box.nl of via Google (zoek: Boerenbox, kies binnenkijken).

Voor alle businessclub leden biedt Vedetti een speciaal aanbod. Nieuwsgierig? Vraag het Milou!

Ook jouw bedrijf in de spotlight van 360 graden fotografie, video of virtual reality?

Neem hier contact op!